/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    0
    1400 yıllık yalan öyle mi? Gerçekten kafa yordun mu hayata madem yalan insan denilen varlık basit bir et parçası din yok allah yok peki bu et parçası vücudun ile bütün bunların yalan olduğunu kainatı nasıl anladın. Hani madem bu kadar basitsin bütün bulmacayı çözüp karşındakine nasıl bu kadar rahat bir şekilde salak diyebiliyorsun.

    Bir tabloya baktığında sanatı görebiliyorsan sanatın bir mimarı olduğunu da idrak edebilmen lazım. Sen tabloya bakıp sanatı göremiyorsan da beyin fonksiyonlarında sıkıntı vardır zaten ve bu gibi durumlarda din ve Allah konularından muafsın.
    ···
    1. 1.
      0
      Sen kendini çok zeki sanıyorsun iki gram aklınla. Zamanında Kafa kesmeyi destekleyecek kadar dindar ve adanmış bir müslüman koyundum ben de.Bu şekilde zütünden uydurduğun yorumlar ve düşünceler islamın ne tak olduğunu değiştirmez. Nasıl anladın dersen biraz astronomi tarih ve mitolojiye ilgim vardı okudukça islamın ortadoğu paganizmine olan paralelliğini kuranın yanlışlarını ve çelişkilerini hadislerin yanlışlarını ve çelişkilerini gördüm.Lan bir de düşün şimdi tüccarın biri çıkıp ben allahın elçisiyin günde 12 vakit namaz kılın karınızın kızının giyimini şu şekil yapın diye konuşmaya başlasa ne düşünürsün amk.
      ···
   tümünü göster