/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 6926.
    0
    ulan hikaye belamı gibti. böyle bir son beklemiyordum. keşke yarım bırakıp gitmeseydin be merve kardeşim. gözyaşlarım oluk oluk aktı. zamanınız varken sevdiğiniz insana sevdiğinizi söyleyin yazmışsın ya. aradım gecenin 2 sinde manitaya seni seviyorum sadece bunu söylemek istedim, hayatımdan hiç çıkma hep benimle kal olur mu dedim. allah kimseye böyle acılar yaşatmasın.

    Hikayeye gelirsek, hikayenin miray’ın intiharına kadar yazılan kısmının kurgu olduğuna inanmıyorum yoksa hiçbir ruh hastası gelip sayfalarca yaşamadığı bir şeyi entry döşemez buraya.

    Ya miray gerçekten öldü, merve de burada yaşadığı pgibolojik ağırlığa dayanamadı, yarıda bıraktı. Kendi hayatına bir şekilde devam etti. En kötü senaryo intihar bile etmiş olabilir. Eğer böyle bir durum varsa ikisine de allah rahmet eylesin nur içinde yatsınlar.

    Ya da miray’ın intiharı kurgu olarak yazıldı, sonra baktı devam ettiremeyecek, şehir dışına çıkıyorum deyip yarıda bıraktı merve. bu ihtimale inanmak istiyorum kimse ölmemiş olsun istiyorum.

    umarım geri dönüp de bizi bu meraktan kurtarmaya ihtiyacın kalmayacak ve o pgibolojik buhranları yaşamayacak şekilde hayatın güzel bir düzene girmiştir. biciksüel biri olarak evli ve çocuklu mutlu bir hayata adım atmışsındır. hayattaysan eğer senin sağlığına duacıyım. selametle kardeşim.
    ···
   tümünü göster