/i/Tespit

  1. 1.
    -1
    Alakası yok. Din Arabistan'dan geldiği için arab kültürüyle ilişkilendiriyorsunuz. Ha ben sevmiyorum orası ayrı ama ırkçılığın lüzumu yok. Dinle alakalı bir durum bu.
    ···
    1. 1.
      +2
      ırkçılık yapmadım.

      arapları diğer insanlardan daha az sevmediğim yoktur.
      "Dinle alakalı bir durum bu." türkçe namaz kılsana hadi, kürtçe ezan duydun mu hiç? TRT'de "kuranı kerimi güzel okuma yarışması" programı neden fransızca işlenilmiyor?

      ÇÜNKÜ ARAP DiNi ANLADIN MI?
      ···
      1. 1.
        +1
        bunu anlayamıyorlar işte kafaları basmıyor türkçe ezana zulüm diyorlar.
        ···
      2. 2.
        0
        Ben Türkçe ezan hakkında bir şey demedim. Sen herhalde beni kafası basmayan dindar çomar zannettin? Ben olaya objektif bakmaya çalışan birisiyim. Senin beni tanımadan böyle bir şey demen, kafanın sadece ayrımcılığa bastığını gösteriyor.
        ···
      3. 3.
        -1
        islam dini Arabistan'da ortaya çıktığı için Arap dilinde gelmiştir bu kadar basit. Avrupa'da gelse idi Avrupa dilinde namaz kılardık şu an. Azıcık mantıklı düşünüp düşmanlığı bırakın. Objektif bakamayan kalpleri nefret dolu insanlar. Ben ne islam'ı savundum ne de islâmî övdüm. Kendi kendinize anlam çıkarıp duruyorsunuz.
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      0
      "Avrupa'da gelse idi Avrupa dilinde namaz kılardık şu an." allah avrupa dili bilmiyor. vesselam. yaşar nuri öztürk anadilde ibadet meselesini çok güzel anlatmış.

      edit: ibader->ibadet
      ···
   tümünü göster