1. 76.
    +1
    beyler her türlü iş war. suparkında cankurtaranlık ve buna benzer güvenlik işleri bunun dışında eğer amerikadan teste gelen binleri inglizcenizin iyi olduğuna inandırabilirseniz casino da çalışıp paranınn dıbına paraşütle iniş yapabilirsiniz. lunaparkta yada eğlence mekanlarında fotoğrafçılık işide çok rahattır. garsonlara iyi bahşiş bırakıyolar ama muallak şirketler sizi garsonluk diye zütürüpte kendinizi bulaşık yıkıyo olarakta bulabilirsiniz. eğer ağzım iyi laf yapar diyosanız ve lafınızla herkesi ikna edebileceğinizi düşünüyosanız sahilde bigiblet şezlong vs. kiralayabilirsiz. otelde housekeeper olabilirsinz yani oda temizliği yatak yorgan toplama vs. gibi taktan bi iştir, ama bu gibi işlerde bazı otellerde müthiş bi pompalama potansiyeli wardır.

    bu arada ingilizcenizi geliştirmek istiyosanız kesnlikle insanlarla muhabbet etmekten korkmayın ve kaçınmayın. sürekli yabancı arkadaş edinmeye çalışın geri plan da kalmayın ve binliğinizi konuşturun. bu saydığım işlerin hepsindede ingilizcenizi geliştirme imkanınız çok yüksek dediğim gibi bu sadece size bağlı.

    vize işleride kolay beyler ilkolul 4te - 5te öğrendiklerinizden soruyorlar vize işlemlerinde. vize işlemleri istanbul ve ankarada yapılabiliyor.
    ···
   tümünü göster