/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +4 -1
    Be yarak kafalı huur evladı. Söylersen reddeder üstüne bidaha yüzüne bakamazsın. Babasına da söyler sonra. Yatacak yer bulamazsın amk. gibtir git başka kız mı yok ? Üvey diye kardeşlikten saymıyon mu sen?

    Seni doğuran ananı, seni ortada bırakan babanı gibeyim. Zavallı huur çocuğu
    ···
    1. 1.
      -1
      Öncelikle senin annen ve bir takım kadınlarla, bahsettiğim şahısla konuşurken yakınlaşmalarım oldu ama annenin ve o kızların muntazam çekiciliğine rağmen ne yazık ki bu şahıstan vazgeçemedim posedionunyannanı
      Aynı kişiyle bir kafede tanışmış olsaydık, herşey çok normal gözükürdü değil mi? toplum dayatsın sizde itaat edin, zaten açıklayamayıp acı çekmenin sebebide senin gibi beyin yoksunu kör huur evlatları işte, sorun burada başlıyor.
      ···
      1. 1.
        0
        Tamam da öz kardeşin olsaydı yine aynı şeyi düşünecektin o zaman? Kafede tanissaydik normal olurdu diyecektin? Ensest bir huur evladısın. Ama yalanlarına kendin de inanmışsın artık.
        ···
    2. 2.
      -1
      LAN AMA DEĞiL iŞTE huur ÇOCUĞU ÖZ ABLAM OLSA KESiNLiKLE ÖYLE BiRŞEY DÜŞÜNMEZDiM DÜŞÜNDÜĞÜM ANDA KENDiMi iLK PgibiYATRi KLiNiĞiNE POSTALARDIM AYNI ŞEY DEĞiL iŞTE AMK.

      BU KIZLA ÜVEY OLMASAK VE BEN KIZI SEViYORUM AMA SÖYLEMEKTEN ÇEKiNiYORUM DiYE BU BAŞLIĞI AÇSAYDIM, EEE BU KIZ SENiN ABLAN OLSADA SEVECEKMiŞSiN ENSEST PiÇ Mi DiYECEKSiN? O ZAMAN BU DÜNYADAKi HER AŞIK OLAN SEVEN iNSAN ENSEST SANA GÖRE AMK. YA ABLALARI OLSAYDI MI DiYECEKSiN?
      ···
    3. 3.
      0
      Ya dıbına kodumun çocuğu. Sonuçta bu kızın babası senin ananı gibmiyor mu? Sonuçta aileler birleşmiş oluyor amk. Tamam gibtir git sev de içinden sev, sen sevdiğini söylersen her şeyin içine edersin zaten. Unutmaya çalış. En kötü ihtimal annene söylersin. Anne ben ondan hoşlanıyorum de. Bi çare bulsun.. böyle olmaz
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster