/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 76.
    0
    islamın söylediği umrumda değil. ki zaten islam kuzenle evliliğe bile izin veriyor. Üvey durumlarında haram vesaire inancı yok islamda. Bu kıza kendimi açarsam ve o da karşılıklı aynı duyguları besliyorsa, zaten ailemden ve çevremden kaçmak zorundayım. Söyleyeceğim takdirde üvey babam beni öldürebilir. Ortada benim için 3 ihtimal var

    1) Direkt ayrı bir eve çıkıp onla görüşmemek. (Ailem mutlaka sebebini soracaktır. daha rahat yaşamak istediğimi bahane edebilirim. Ama onla görüşmeye devam etmem lazım (etmezsem ailemle zaten aram bozulur.)
    2) hislerimi açıkladıktan sonra reddedilmem. (Başkalarına söylememesini rica etsem elbet kabul eder, ama yine ayrı eve çıkmam gerekir. (Sebebini sorduklarında aynı bahaneyi kullanırım.) Birdaha görüşmek istemeyeceğim için (ailemle yine aram bozulur.)
    3) Hislerimi açıkladıktan sonra o da bana karşı aynı duyguları besliyorsa, (Kimseye söyleyemeyiz, mutlaka ortaya çıkacaktır.) Bu yüzden kimsenin bizi bulamayacağı uzak bir yere gitmemiz gerekir (aksi takdirde muhtemelen ikimizde öldürülürüz.)

    Ailemle herhalukarda aram bozuluyor ve ben onu her gün görüp içimin yanmasına daha fazla dayanamam o yüzden bu akşam açıklayacağım. reddederse, direkt ortadan kaybolmam lazım, çünkü her ne kadar güvensemde, baskı altında ya ağzından kaçırırsa (işin ucunda cidden ölüm var.)
    Kabul ederse kızı alıp ortadan kaybolmam gerekiyor. (O kabul ederse okulu falan gibtir eder mutlaka bizim için bir yer bulurum gerekirse iki işte çalışır. kirayı falan hallederim. onun için herşeyi yaparım. sadece onunda beni sevip kabul etmesini umuyorum. :(
    ···
   tümünü göster