/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1 -1
    Bakma sen bu amcık ağızlılara. Turist vizesi seni ne kadar idare eder, sınır dışı etmemeleri için ne yapmak lazım, sonrasında vatandaşlık nasıl alınır bunları araştır. Karşına anasının amı gibi süreç çıkarsa gibtir et. Git bekçi ol. En azından cepinde paran elinde silahın olur. işsiz kalmazsın. Bekçi olursan da muallak olanlarından olma. işini layıkıyla yap.
    ···
    1. 1.
      +1
      olum sacmalama. oturma izni icin is bulmasi yeterli. calistigi sirket basvuruyor onun icin veya belgesini alip kendi de gidebiliyor. isi ayarlayan akrabasi, cocugun bankasina azcik para atar. oturma izni cikar kolayca. gibicem ne bekcilikmis anasini satim su firsatlar benim karsima ciksa keske amk.
      ···
    2. 2.
      0
      Bu kadar kolay olur mu amk ingiltereden vatandaşlık almak. Öyle olsa ülkenin yarısı gitmek istiyor zaten. Şimdiye adam kalmazdı memlekette. Hem bildiğim kadarıyla bankaya 3 5 para atmayla olmuyor. Belli bir birikim istiyorlar. Adamlar bana yarar sağlasın diye vatandaşlık veriyor. Gelsin de besliyim diye değil. Ona göre ayarlamışlar sistemi de zaten.
      ···
   tümünü göster