/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +8
    Motorgiblet kazasıydı pnpa .Aydından Muğlaya geçerken yolda aşırı hız yapan bi herif vardı düşün ben 100 ile gidiyorum herif yanimdan rüzgar gibi geçiyor .en az 150 -60 felen .2 dk sonra karşı şeritin bariyerlerinde karnından ikiye ayrılmış bir beden gördüm demin gördüğüm adamın.. bilen bilir Muğlaya giderken Uzun Rampalar vardır yollar büyük ama fazla geçen olmaz .

    ikiye ayrılmış Adamın başında yoldan geçen bi otobüsçü abi ile Yetkililere haber verelim dedik .Ardından yoldan geçen birkaç kişi daha geldi adamin üstünu örttük tenteneyle ...
    Adam 2 ye bölünmüş bağırsakları. sarkmıştı kafasındaki kask kırılmış adamın kafası asfaltta sürtülmüş, dehşet verici bir görüntüydü .1 hafta doğru düzgün uyuyamamış Arabaya zar zor binmiştim .Hatta bi üst model daha dayanıklı güvenli bir araba almamın sebebi de budur. Motorcu pnpalarım ,siz siz olun aşırı hız yapmayın ,yolda giderken ayık olun ,ekipmanlarınıza özen gösterin ,Cimere de mümkün olduğunca o bıçak gibi bariyerleri düzeltmeleri için mail atın .
    ···
    1. 1.
      +1
      80 üstünde gidenin canının kıymeti yoktur
      Bizim arabaya tampona hafiften yapıştırmışlardı dişlerimi elime almıştım amk Allah'tan süt dişiydi
      ···
      1. 1.
        0
        Süt dişin daha duruyor mu amk
        ···
    2. 2.
      0
      istediği kadar ekipman olsun motorcuda farketmez. eğer hızına dikkat etmiyorsa ve düştükten sonra asfalt zeminde sürüklenecek kadar şanslı değilse geçmiş olsun. bariyerlere doğru yöneldi mi o adamın kurtulma şansı yok. ekipman ekipman diyor tüm motorcular ama 200\'le gidip full ekipmanla kaza yapan adamın kaskla beraber kafasının bedeninden ayrıldığını gördü bu gözler. ekipman vardı ama beden paramparça. o yüzden ekipmanda önemli evet ama en önemlisi hıza dikkat etmek. adamlar saatte 250 km hızla gidiyor ondan sonra bizi görün diyorlar. be ırzını gibtiğim saatte 250 km hız demek saniyede senin 70 metre yol alman demek. ben aynadan 1 saniye öncesi seni 70 metre uzakta tam bile göremiyorken 1 saniye sonra yanımdan fırlayıp geçiyorsun, ben seni hangi ara farkedeceğim be amk.
      ···
   tümünü göster