/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +4
    Şimdi kardesim beni dinle.

    Bi sevgilim vardi bipolar tip2. Ayni seyleri bende yasadim. Aynilarini hatta daha da fazlasini. 1 yil katlandim cunku sevmistim onu. Dedigin gibi bizde baslarda hersey cok guzeldi asiri egleniyoduk ama devaminda oyle salakca entrikalar malliklar yapti ki. Gerek kiskandirmak icin gerek sinirlendirmek icin gerekse pesinden kosmam icin.

    Olayin sonuna gelirsek. Istanbula gitti uni icin. Eski sevgilisiyle bulustu. Suanda farkli bi sevgilisi var uzun zamandir cikiyolar. Knkm ayril ondan. Bak samimi soyluyorum. Normalde yazmakla ugrasmazdim ama gönlüm elvermedi. Ayril gibtir et onu. Kendi hayatini zindan ediyosun suan ve bu iliski emin ol asla yurumeyecek. Ya aldatilacaksin ya da o bitirecek. Cektigin onca cile emek bosa gidecek. Daha fazla zamanini harcama.

    Belki sex yaptiniz. O da tatli geldi. Surekli birlikte takiliyosunuz alistiniz birbirinize. Bu yuzden ayrilamiyorsun. Ama ayrildiginda buna da alisicaksin. Nerden donsen kâr. Ayrica ben iyikide boyle bi iliski yasamisim da diyorum. Suan herseyin farkindayim ve hicbir kiz gibimde degil. Bu devirde umursamamalisin. Yoksa karakterinden ödün verirsin.

    Ayrilmazsan da senin aq mal.

    Edit: Ayrica sen pgibolog, doktor veya bakici degilsin. Birak ailesi ugrassin o amk salagiyla. Saygilar
    ···
    1. 1.
      0
      kesinlikle aq
      ···
   tümünü göster