/i/Tespit

  1. 1.
    +12
    1) Max Payne 2, GTA San Andreas'tan bir sene önce çıkmış bir oyun olmasına karşın, vuruş hissi konusunda öndedir. mekanik ve grafik anlamında da öndedir. GTA San Andreas'ta grafikler GTA 3'ten bile beterdir. Silahlar boncuklu tabanca gibidir. Mekaniklerin çoğu PC portunda ekgibtir.

    2) Max Payne 2 daha kaliteli bir hikayeye sahiptir. GTA San Andreas'ta hikaye bir anda, daha siz karakterleri tam tanımadan değişmektedir.

    3) Max Payne 2 sadece PC'ler için çıkmıştır. Konsollara çıkarılmak için anası gibilmemiştir. San Andreas ise 25 FPS çalışmakta ve modsuz şekilde FPS kilidi kalkınca kafayı yemektedir

    4) Max Payne'de karakterler gerçekten bir yere sahiptir. GTA San Andreas'ta ise karakterler sadece absürt olmasıyla öne çıkar.

    5) Max Payne 2 oynayan adam kalitelidir. GTA San Andreas ise, diğer tüm gta oyunları gibi velet eğlendirme simülasyonudur.

    6) Max Payne 2 bölüm tasarımı konusunda harikadır. GTA San Andreas ise açık dünya olması nedeniyle boşluktadır.

    7) Yapımcılara gelirsek: Rocstar dağıtıcısı olduğu tüm oyun serilerinin bin olmasından sorumludur. Remedy maddi zorluğa girince satmak zorunda kaldığı max Payne serisini bin etmişlerdir. Remedy ise kraldır.

    Özetle Max Payne 2, GTA San Andreas'tan üstündür.
    ···
   tümünü göster