/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +17
    iki kelime konuşulmuyor ? iki kelime konuşunca salak salak random atıp her taka gülüyorlar ama laf boş şeylere gelince üstlerine yok. Trip ve saçma salak halleride cabası.

    Siyaset desen yok çoğu Türkiye gibi bir ülkede apolitik kalmış, spor desen Allah’a emanet kıro abilerinden veya anadolu zombisi babalarından duyduklarını tekrarlıyorlar, sanat desen müzikten başka bir şey bilmiyorlar (dinledikleri müzikte müzik olsa), modadan konuşsan Duygu Özaslan ne giydiyse ona yakın şeyler alıp giyiyorlar.%95’i kendilerini hiçbir yönden geliştirmiyor. Bedensel ve zihinsel açıdan sıfırlar. iradeleri yok. Sosyal medyada ne görüp okuyorlarsa onu taklit ediyorlar. isteklerini yerine getirirseniz sizden kralı yok (tabii sizden daha iyisini bulana kadar) ama istediği bir şeyi kendi hür iradeniz ile reddederseniz onu empoze edene kadar dırdır ve trip ile sizi cezalandırmaya çalışıyorlar. Kendilerini sizin için bir ödül olarak görüyorlar. Aslında kişiliği tam oturmamış, hayatını anne ve babasından gelecek paraya endekslemiş, duygusal ve bedensel olarak güçsüz, naif sanıldığının aksine iki yüzlü kişiler.

    Ben burdaki hemcins arkadaşlarıma sesleniyorum. Allah için yapmayın. Bir kız sizin için kafa dengi değilse, size istediğiniz ilgi ve sevgiyi gösteremiyorsa, kendini geliştiremiyor ve zeka olarak geri ise lütfen konuşmayı kesin ayrılın. Emin olun aptal biri ile geçirdiğiniz 10 sene akıllı biri ile geçirdiğiniz 1 aya denk olmayacaktır. Kendinizi geliştirin, aptalı eleyin. Sağlıcakla kalın.

    alıntı
    ···
   tümünü göster