/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +21 -4
    Sevgili arkadaşlar; aslında dertleşme ya da başıma geldi altincisini de seçmem uygun olurdu. Fakat maruzatım sağlıkla ilgili gercekten fikri olanlar yazsin. Benim zührevi hastalıklarla ilgili ciddi bir fobim var. Aslında başıma gelen şeye fobi de demek gelmiyor içimden. bence benim tavrım doğru da neyse. Fobimi ayrintilandirmadan önce bendeki bu hassasiyetin başlangıcı hakkında bilgi vermek istiyorum.

    Benim hiv virüsü taşıyan bir arkadaşım var. Benimle paylaştı bu durumu. Bu arkadaş erkek arkadaşlarına hasta olduğunu söylemeden onlarla yatıp kalkıyormuş. Tabi bunu söyleyince bende bir ürperti oluştu. nasıl yani diye güzel gözlerimi belertiverdim o da açıklama ihtiyacı hissetti. Yok dedi korunuyorum tabii ki, kimseye hastalık bulaştirmam..
    Tamam güzel kardesim korunuyorsundur da sonuçta oral falan yapmadan kuru kuru mu ciks yapıyorsunuz. Hadi oral yaptınız diyelim o işi de prezervatif üzerinden mi yapıyorsunuz? Sonuçta oral ciks sırasında bir sıvı salgıliyor vücut. Ayrica kendisi de korunmus olmasına rağmen hiv kaptığıni söyledi. Bence yine oraldan.. Ben bu oral cikse fena taktım.

    Şimdi bu olayı öğrendiğimden beri ulan diyorum insanlarda türlü türlü hastalık var. Cinsel birliktelikten once kan tahlili mi istemeliyim sizce?

    Ha bu arada buraya yazdıklarımdan ders alırsanız sevinirim. Am ya da züt gördüğünuzde beyniniz aşağılara doğru akıp gibinizi kaldırırken bir yandan da düşünmeye devam etsin olur mu? Sağlıktan önemli bir şey yok.
    ···
   tümünü göster