/i/Devlet

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5
    Beyler sınırın 100 km ötesinde insanların boğazını kesen birtakım huur çocukları var. Coğrafya çok sıkıntılı yani ve malesef bize de sıçrıyor, içine çekiyor. Akdeniz'de doğalgaz var, Ortadoğuda abd ile rusya yıllardır bir şeyler arıyor. Mevzular karışık yani kimse Norveç ekonomisi, refahı beklemesin. Bu hükümete hak verdiğim anldıbına gelmiyor çünkü bir tak yapmıyorlar. Ekonomiyi düzeltme adına bir şey görsem ağzımı kapatacağım ama yok. Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete..
    ···
    1. 1.
      0
      olum akdeniz de tak var, denizden doğal gaz çıkarmak o kadar kolay değil, ilk olarak karada 10 yaptığın aramayı denizde ancak 1 yaparsın. ve o doğal gaz hemen yüzeyde gel beni çıkar aşkımmmmmmmm demiyor anasını amı kadar kayanın içinde, yani değmez. o kadar aramaya ve bulduğun şeyi çıkarmaya harcayacağın MASRAFA DEĞMEZ. aq insanlar hayalleriyle os1 çekmeye devam etsin.
      ···
    2. 2.
      0
      panpa tartışmak istemiyorum çünkü bizim tartışmamız bir taku değiştirmeyecek inş bulunur vs. ama libya konusu farklı yeni çekilecek olan boru hattına ki denizin altından çekilecek, Türkiyenin bir pay çıkarmak istemesinden oluşuyor. aman umrumda değil hiçbiri umarım en iyisi olur. tek istediğim bu üniversiteyi bitirip yurt dışında yüksek lisansımı yapmak.
      ···
   tümünü göster