/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +8 -4
    BÖLÜM 2
    Hem de hemen yapmalıydım. Başka türlü çözemeyecektim içimdeki karmaşayı. Hiçbir şey düşünmeden önümdeki kıza "Pardon bakar mısın?" demiş bulundum. Arkasını döndü, yüzüne dikakt etmemeiştim güzel sayılmazdı. "Efendim ne vardı?" dedi. "Hiç unuttum özür dilerim" demiş bulundum. Bir saniye daha baktı sonra gülümseyerek önüne döndü. Noluyo lan dedim kendi kendime. Boş attım dolu çektim dıbınakoyim. huur dalga geçiyordu benle adeta. O küçük zütünün cazibesini kullanıp kaç tane amsalak pekekenti bu hale getirdiğini hesaplıyor, bugün de bir salağı delirttim diye hesaplıyordur mutlaka dedim. Kendi kendime. Öyle müstehzi gülmeyecekti, Bunu yapmayacaktı, Hayatını gibecektim.
    Dersin sonuna gelmiştik. Hoca işte bilmem falan gibindirik bi Anayasa Mahkemesi kararı mı ne varmış onu inceleyin falan gibi bişey geveledi şişman pekekent. Kendi kitabında varmış orda bulabilirmişiz. giberim senin kitabını dedim içimden. Bu küfür hiç yerine bu kadar oturmamamıştı diye düşündüm.
    Önümdeki kız da toparladı defter kitap ıvır zıvır falan... Birden "Hocanınd ediği kitap sende var mı? diye sordum. "Yok ama sanırım kütüphanede bulabilirmişiz" dedi yüzüme bile bakmadan. Hayatını gibecektim.
    Dışarı çıktım. Bi kahve aldım. Sigara yaktım. Kantin kalabalıktı. huur çocukları margarinle yapılan salçalı tost sırasına girmişti.
    ···
   tümünü göster