/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 51.
    +4
    Bölüm 5Ders bitti kalktım yerimden. Kızın benimle konuşmasını bekliyordum ki gerçekten konuşmadı. Hatta bu durum neredeyse 5 gün devam etti. Her gördüğümde hala azıyor sinirleniyordum ama hiçbir şey yapamıyordum. Kıza karşı ne hissettiğimin bile farkında değildim. Bilmiyordum çünkü o hissi. Hayatım ilk defa bir kıza karşı birşeyler hissediyor fakat adını koyamıyordum. ferrecu pisliğin tekiydim işte.
    Yine kantinin önünde kahve sigara yaptığım bi gün çıktı geldi yanımdaki boş masaya oturdu. Merhaba dedi bir de üstüne. Merhaba dedim. Ama o kadar devam etmedi muhabbet. Telefonunu karıştırdı durdu. Birilerini aradı, birileri onu aradı. Araya yine günler girdi. Aklımdan bir tülü çıkmıyordu. Leopar desenli tangasını düşünüp çekiyordum bikaç günde bir. Ama konuşmuyordum.
    Gecesinde çok içtiğim bi sabah okulda sıkışıp tuvalete gitmek istedim. Tuvaletlerin yerini şöyle böyle hatırlıyorum zemin kattaydı. Kapıyı hızlıca itip girdim içeri. Bi kabie girip şarıl şarıl işedim. Elimi yıkamak için dışarı çıktığımda onu da orada gördüm. Dizlerinin az altında kırmızı bir elbise giymişti. Küçk bir sırt çantasından makyaj malzemesi çıakrıyordu ki aynadan beni gördü. A özür dilerim ben sanırım yanlışlıkla girmişim dedim. Çıkacakken arkadan ellerini yıkamayacak mısın? dedi. Yıkarım ben dedim çıktım yıkamadım. dıbınakodumun dünyasında denk geldiğimiz yere bak. Rezil mi oldum iyi mi oldu bilemedim. şarıltı mı duymuştur herhalde diyordum kendi kendime. gibtir et dedim bildiğim bir şey varsa o da biraz daha fazla yakınlaştığımızdı. Kaçarı yok ertesi sabah konuşacaktım.
    Sabah erkenden gittim yine okula. Her zamanki yerime oturdum. O da kendi yerine. Tesadüf yine ayının dersiymiş. Yaklaşan vize sınavından bahsediyordu. Kitapta kendi kitapları serbest olacakmış ama orijinal olmalıymış kitap paylaşmak da yasakmış. gibtirr Git gavat dedim kendi kendime.
    Sonra geçen incelememizi istediği kararı sordu. Unutmuş pekekent. Benimki elini kaldırdı. Önce adınızı söyleyin dedi ayı. Dikkat kesildim. BELGiN dedi.
    ···
    1. 1.
      0
      Sardı yaz bakalım
      ···
   tümünü göster