/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3 -15
    Kuşbeyinli arkadaşım, özelden de acikladim burdanda yazayim.
    Oncelikle bunda yanlis olan ne? Bakkal senin kardeşine birsey satmazsa senin ailen ondan alisveris yaparmi? Ha yapar diyorsan senin tercihidir o yahudi kültüründe öyle bisey yok.
    Burda bi zorlama yok kimse dayatmiyor satacaksin diye. Satmazsa kendi bileceği iş. Anlamiyorum kuş kadar beyninizle ticaretten ne anliyorsunuzda konusuyorsunuz.
    ···
    1. 1.
      +4 -3
      Ve ayriyeten iyiki sabun yapmışlar falan diyorsun, insanlık nedir bilmezsin kalkmis insanlik dersi vermeye çalışıyorsun gibik. Ben sana yunanlar izmire girip kızlarınıza tecavuz etti desem sövüp sayarsın.
      ilk önce saygi duymayi ogren sonra eleştirini yaparsın.
      ···
      1. 1.
        +5
        bunlar hep asurluların babillerin torunu boşver.
        ···
      2. 2.
        +3 -3
        ulan türlü ahlaksizlik türlü yavsaklik bu müslolarda var ama ne hikmetse ticaret yapan adama ahkam kesip tak atiyorlar. bu bağı kendileri gibtisene kuramazlar birisi ihanet eder giber atar tüm kardeşliklerini hahahaha. birbirinin yengesini giben adamlardan ne bekliyorsunki.
        ···
    2. 2.
      0
      En azından yunana ingilize savaşarak onurla karşılık verebildik sizin gibi değildik hahaha
      ···
      1. 1.
        +1
        Bununla mi gurur duyuyorsun hahaha. Şuanda biz de karşılık veriyoruz misliyle. Siz şuan yunanlardan ingilizlerden tazminat alabiliyormusunuz? Alman halki kuyrugunu kistirmis durumda utaniyolar geçmişlerinden ve her yil bize tazminat oduyorlar. Biz bunlari başardık.
        Peki siz napiyosunuz? Tazminat yok. Yunan veya ingilizlerde gram pismanlik yok. Hala onlarla ticaret yapiyorsunuz. Uzuluyorum size aptal primatlar hahah
        ···
      2. 2.
        0
        Her şey para değil onur gurur denen bir şey var zamanında şükür yumruğu vurduk
        Bu topraklarda rahat nefes alabiliyorsan sayemizde.
        Bir de diyorsun Türklerle işim yok Türklere demediğini birakmadin hahaha
        ···
    3. 3.
      +2
      Ulan sabahtan beri yazmayayim yazmayayim diyorum da yaptiginizi mafyaliktan farkli bir seymis gibi gorme bari huur cocugu bir malin belli bir ederi varsa belirli oranda pazarlikla alinir malin %30 fiyatiyla degil. Almanlarin yaptigina insan disilik diyorsun sizin yaptiginizi normal goruyorsun. Yahudilerin bu yaptigi ticaret degil emek hirsizligidir. Azicik empati yap da yillarini verdigin seyin degerinin yarisindan bile azina satmak zorunda kaldigini dusun? Bir de zorlamiyoruz diyor. Be amina koydugum bu zorlamak degil de ne? Illa silah mi dayamasi lazim zorlamak icin? Bu nasil bir kafa yapisidir ulan.
      Ben bugune kadar genellemeden nefret eden bir insanim hicbir toplulugu dini inanci irki milliyeti cinsiyeti genellemedim yine olsun yine genellemem. Sen yapilan yanlisi savunacak kadar ahlaksiz bir binsin. Bu gune kadar sana ne kadar irkcilik ayrimcilik yapildiysa hepsini hak etmissin. Daha fazlasina maruz kalip akillanman dilegiyle
      ···
    4. 4.
      0
      Hitleri desteklemiyorum ama çok güzel bir sözü vardı, sanırım: Bir gün gelecek benim adıma şunu diyecekler, keşke tüm yahudileri öldürmesine izin verseydik
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster