/i/Devlet

http://www.yuksekovaguncel.org
  1. 1.
    +2 -3
    Bu ülkede devlet hiç oldu mu

    Yüksekova Güncel - Haber - Yerel Haberde Öncüyüz

    https://www.yuksekovaguncel.org/m/?video_id=775

    ineğinin başından üç gün ayrılmadı - tg mobile

    https://www.turkiyegazetesi.com.tr/yasam/705405.aspx

    Sahi hiç oldu mu gören duyan bilen varsa banada haber versin adamın ineği bataklığa saplanıyor akrabası karakolu jandarmayı muhtarı aradık kimse gelmedi diyor devlet gene yok sonunda koca 3 günün sonunda

    72 saatin sonunda köylüler ineği kendi güçleriyle kurtarıyorlar.

    Gerçek şu devlet yok 1999 Marmara depreminde de devlet yoktu tc nin zaten iğreti olan bağımsızlığını tamamen kaybedeceği büyük istanbul depreminde devlet olmayacak. Adamın 10 çocuk yapması yanlış ona doğum kontrolünü öğretmeyen devlet daha çok yanlış adam ülkenin resmi dili türkçeyi bilmiyor yanlış mı doğru mu o da yoruma açık devlet adama resmi dilini öğretememiş kesin yanlış.

    Zaten adam 10 çocuk yapmış çin bir buçuk milyar hindistan bir milyar dört yüz milyon ne tasa ne gam sağ olsun illuminati bünyesindeki ailelerle o konuya el attı.

    Viki den kopyalıyorum

    Rothschildler hakkında bir başka komplo teorisi de vardır. Bu teoriye göre Rothschild ailesinin asıl amacı dünyadaki insan nüfusunu azaltmaktır. Yani çıkardıkları savaşlar ve virüslerle nüfusu dengede tutmaya çalışmaktadırlar. Bu teori sebebiyle birçok insan Rothschild ailesine sıcak bakmamaktadır. Örneğin, Svalbard'da bulunan küresel tohum deposunun yapılış amacı bu aileyle ilişkilendirilmektedir. Çünkü bu depo, olası felaketlerden sonra geriye kalacak insanlar için yapılmıştır. Bu, akla hemen hangi insanlar geriye kalacak sorusunu da getirmektedir.

    Covid 19 provaydı tıpkı önceki mers sars kuş domuz ebola zika gibi.

    2020 sonbaharında ya da kendi belirleyecekleri bir zamanda düğmeye basacaklar ve dünya nüfusu beş yüz milyona inecek.

    Çok da iyi olacak çünkü covid 19 insanlara ders olmadı sokak hayvanlarını devlet inatla kısırlaştırmıyor, mezbahalarda şoklama ile kesim inatla yapılmıyor, insanlar inatla yere çöp atıyorlar, inatla hiçbir devlet evlilik çocuk sahibi olmak için insanları teste sokup ehliyet istemiyor.

    O zaman ben de diyorum ki iyi ki illuminati virüsle dünya nüfusunu kıracak.

    YouTube'da "Corona Virüsüne, Ölümcül Deney Filminden Bir Mesaj mı var ?" videosunu izleyin

    https://youtu.be/KG1nX7GwUi8

    Hadi selametle!
    ···
   tümünü göster