1. 1.
    +7 -5
    mallığı anlatayım.

    dün gece 10.30 gibi arkadaşıma gittim. aklımdada gibiş var . evleride bayağı uzaktı dıbınıgibiym zütüm dondu takside. saat 11.15 gibi onlardaydım. diğer kızlarlada anlaşmıştık , onlarda geldi . oturduk yedik içtik. oyhh bide rakı vardı , neyse iç iç altımıza işeyecek duruma geldik , zaten 2'si birayla kafayı buldu . birbirimize bişeyler anlatıp anırmaya başladık , o kadar gülüyoduk ki evin içinde sesler yankılanıyodu. saat bayağı bi geç oldu , sonra gitti zar getirdiler dıbına koyim zar ata ata bi hal olduk , ortada tavlada yok dıbını gibiym , tepside zar oynuyoruz resmen. sonrada sıkıldık. ayşe o can alıcı soruyu sordu , bişeyler izleyelim mi , herkese soruyo ne tür izleyelim diye. ben komedi dedim (ekşici değilim). 3 kızda korkuda anlaştılar (gibseler izlemem) ben dedim o zaman gidiyorum haydi allaha ema.. sonra vazgeçtiler. bizim üniversitenin yollusu deniz'de (ev sahibi) elinde dvd'yle geldi , aha dedim geldi komediler . herkes çerezini birasını aldı geçtik izlemeye . yazılar akmaya başladı amk ekranında , 2007 yılına ait film geldi. izledimeye başladık , yarım saat geçti film bildiğin kırmızı noktalı amk . zaten altyazılı izliyoruz , sesler felanda bayağı bi net. kız 'bu sefer ben 3 deyince 27'ye kadar gidip geliceksin , sonra 35' felan diyodu . kızlar kıpraşmaya gülüşmeye başladılar. benim haydarda kendinden geçti dıbınıgibiym bi o yana bi bu yana kıvranıyo. sonra amk kevaşesi bu film sarmadı beni dedi , başka bi film koydu . buda I'm legend gibisinden bişeydi . sonra ya gibtiret filmi diyerekten pc başına geçtik. bende kudurdum dıbınıgibiym. zaten 3 kız , hepside birbirinden taş , kübranın göğüslerde bildiğin balon dıbınıgibyim. (not : kübra'da inciden , güzel muhabbeti var ) girdik akşam incide takıldık. hiç bi gib yazmadık , ama bayağı güldük. hele bide 'greyder kiralayıp gece kondu mahallesine gittim' başlığına girince olay koptu dıbınıgibiym , öldük gece gece, sonra bi tane başlığa tıkladı , bi tane foto açtı , adriananın bi fotoğrafı çıktı . hani dıbının üstünde dal olan. bizmde gözler faltaşı gibiyn açıldı amk gece gece.

    sonra diğer capslere tıkladı , abi titmusS'un bi fotoğrafı çıktı , bembeyaz süt gibi hatun amk . sonrada adını bilmediğim bi kız çıktı , direk amı zütü dağıştmış vaziyette , kevaşeye bak dedim hepimiz bi kez daha güldük , (kafamız kıyak neye güldüğümüzü bilmiyoruz) sonra diğer bi capsi açtı , dıbına koyim johnny sins'in bi fotoğrafı , hatunu yatırmış hatununda ağzı açık , ee kız olda tahrik olma dıbını gibiym , bizim kızlar kendinden geçti. ben hala gülüyorum. sonra bizim deniz gitti 'xjxm'e benzer bi site açtı , aha dedim ferre izlicez , benim haydar daha bi derinden ötmeye başladı , sonra gitti direk homemade açtı bi tane. oturduk onu izledik 3 dakkaydı zaten , anladım amk bunların niyeti başka. bende dizimle gibimi örtmeye çalışıyorum , şekilden şekile girdim zaten , dıbını gibtiğim kızı bana döndü gözünü aşşağı iliştirdi sırıttı . çok utandım dıbını gibiym lan , sonra başka bi tane açtı , kaliteliydi . zaten diğer kızlar kendinden geçmiş dıbına koyim birbirine sürtüyolar , bende denizi gözüme kestirdim. yarım saatten fazla ferre izledik hdıbını gibiym. bende apaçi gibi krem kot giymiştim. bildiğin önünde 15 cm çapında leke oldu . ahaha bunu kübra gördü. nesliyi dürttü ikiside gülmeye başladı , bende güldüm dıbını gibiym sonra , denizde gördü , oda güldü . dedi banyoya git istersen dedi , bende gittim banyoya çıkardım aleti gittim geldim boşaldım orda dıbına koyim , oda ordan bana bi tane pembe'li bi kapri getirdi. oha lan nabıyon dedim ben bunu giyermiyim , dedi al giy nolcak biz bizeyiz . bende boxerla pantalonu bıraktım , onu giydim suyun altında tuttum onları , sonrada kenara koydum , sabah ütüleriz kurur deyu. sonra kızların karşısına çıkınca öldüler amk gülmekten . dedim ne gülüyonuz nalet olası pislikler (gülerek) şirin babaya benzemişssin dediler . sonra ferre izlemeye devam ettik , baktım denizin sütyen yok memeleri sertleşmiş hdıbına koyim , dedim tam zamanıdır şimdi bi grup çıkar , dedim deniz bi gelirmisin , şu içkiler nerde diye , oda geldi yapıştım dudaklarına gayette güzel öpüşüyodu. elini saçıma geçirdi bende elimi dıbına sırtına koydum , amk ağzı leş gibi kokuyodu , belki benimkide öyleydi , rakı yüzünden. sonra altımızdaki kilim kaydı dıbına koyim 'drankk' diye yere yapıştık , bi baktım kübrayla diğer huur gülüyo. bizde güldük dıbını gibiym. sonra noluyo lan burda dediler , (benim haydar öldü dıbına koyim) kafamız kıyak naptığımı bilmiyom dıbına koyim dedim , direk salona geçtik , tv'yi açtım , sonra deniz yanıma geldi sokuldu köşeme , elini dudaklarıma koyuyo , !!hammm!! diye ısırıyomuş gibi yaptım zevkten havaya uçtu pekekent. sonra öpmeye kalktı izin vermedim , çoktan boşalmıştım zaten , bi gibe yaramazdı. gittim odaya uyudum dıbına koyim ahahahah neden böyle mallık yaptıysam artık ,sabah bana tavır almıştı. ddiğer kızlarda yan yan bakıp sırıtıyodular. bende kahvaltıdan sonra eve geldim ,

    özet : dün gece hatunların eve gittik film izledik , sonra iş ferreya kadar vardı . sonra ben boşaldım , neyse yeni bişeyler giydim , bana güldüler sonra bende gibiş vaktidir diye kızı kenara çektiim öpüştük felan sonra yere yığıldık . diğer huurlar altımızdaki kilimi çekmişler , bizde mecbur güldük felan . sonra bunlar odaya gitti bende salona , biraz sondra kız geldi . yanıma sokuldu beni tahrik etmeye çalıştı ama bende naz yapıp zütümü döndüm uyudum ..yanarım yanarım mallığıma yanarım , belki akşam 4'lü bile yapabilirdik.

    edit : binler , deniz dün için özür diledi , telafi olarak bara gitmek istediğini söyledi , diğer kızlarıda aramış , bi tanesi sallantıda ama diğeri kesin geliyo . akşama gol olur mu acep ?
    ···
   tümünü göster