/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    0
    Saçmalama amk. Git doğru dürüst bi meslek yap.
    ···
    1. 1.
      0
      Ne ki doğru dürüst meslek
      ···
      1. 1.
        0
        Avukat ol, doktor ol, müteahhit ol veya ticaret yap... Aşçı olacağım diye göbeğini çatlatmana gerek yok. Çok istiyosan git bi restorana otele başla en alttan. giberim öyle hayatı. 30 yaşındayım belimin ağrısını geçtim, taşağımda bile varis var. Çok taktan bi iş, açık söyliyim. He bu arada gastronomi mezunuyum. Aşçılıkta avantaj sektörde geçirdiğin yıla bakar, tanıdıklarına, tecrübene bakar. Boşa yorma kendini.
        ···
      2. 2.
        0
        Bir gencin daha hayalleri yıkıldı :D
        ···
    2. 2.
      0
      Bu ülkede herkes işini sevmiyor panpa sence sorun aşçılıkta mı yoksa genel olarak türkiye'deki çalışma şartlarında mı? Başka bir meslek seçsem mensubu gelip ne kadar taktan olduğunu anlatacak bu ülkede her şey sıkıntılı en azından iş bulurum.
      ···
      1. 1.
        0
        Ben yurtdışında da çalıştım, aşçılık konusunda bazı şeyler asla değişmez. Ya çok sabırlı birisi olman lazım. Herkes der ki doğumgününü, yılbaşın yok.. olan biten şeyler karşısında onları giblemeyeceksin bile. O kadar insanı silmeye çalışan bir şey. Sen mutlu olacaksan yine yap, yerine karar veremem tabi de. Sana da birisi söylememiş olmasın. Hee velev ki okudun, kaşındın. O zaman pastacılığa yönel. Aşçılığın amiral gemisi pastacılıktır. Suya sabuna karışmazsın. Bu da aklında olsun. Ama aşçılık kendi felsefesinde sıkıntılı bişey. Onu bil derim. Gerisi sana kalmış.
        ···
    3. 3.
      +1
      Zaten doğumgünümü kimse kutlamıyor panpa önemli değil. pastacılığı düşüneceğim teşekkür ederim.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster