/i/Tespit

  1. 1.
    +2
    Yav birader sadece maneviyata önem veriyorum demek çok saçma. Sen her halinle bir butunsun karakterin tipin başarın malin mülkün. insanlar da seni ona göre değerlendirir ister istemez. Sen gidip herhangi çok çirkin bir kıza ilgi duymayı başarabildin mi, ya da bırak ilgi duymayı başarmayı acaba o kisinin duygu dünyasında ne var diye bir ilgi olusuturabildin mi. Burada ferre kategorisinde gezerken bile daha güzel gotlu daha iyi memeli hatunu bulmak için vakit harciyorsun muhtemelen.
    insanlar bencildir. Kimse çok iyi değildir. insanlar iyi olsalar kendi bencilliklerinden vazgeçip dünyadaki kötülükleri, açlığı sefaleti adaletsizigi yok etme yolunda hayatlarını sürdürürler. Bunu sürdürmeyen bir kişi kötü de değildir. Ama düşündüğü kadar iyi de değildir. Hepimiz kendi cikarimiza uyan, bizi mutlu eden şeyler peşinde koşuyoruz genellikle. insanın dünyanın düzeni böyle. Saf iyilik diye bir şey yok. Saf aşk da yok. Bunları aramaktan vazgeçin artık dostlar.
    ···
    1. 1.
      0
      panpa sırayla cevaplayayım yetişkin içerilki filmler izlemiyorum yani söylediğin gibi iyi hatun arama olayım yok insanlarla tanışma konusunda pek iyi değilim özellikle sosyal hayatta tuhafım biraz ilk haftam çok zor oluyor ama sonradan aşırı adapte şekilde devam ediyorum bir ortama girdiğimde yani pek sosyal bir kişi olmadığım için insanları çirkin/güzel diye ayırmak ve onları sınıflandırmak haddime değil emin ol çıkar peşinde de değilim öyle olsam buraya girip yazacak vaktim olmazdı hiç burada bir kaç kez tanıdığım bağlantıları yazmıştım onları kullanıp iş imkanı oluşturarak bayağı yüksek bir konum sahibi olabilirdim olay bu da değil belki şuan saf iyilik ve saf aşk yok dediğin gibi ama bu dünya düzeniyle ilgili ve geldiğimiz zamanın bozukluğuyla söyleyeceklerim bu kadar teşekkür ederim uzun ve değerli görüşünü paylaştığın için
      ···
   tümünü göster