/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +8 -1
    şu eşcinsellik geni neymiş şuraya bir kaynak at bakalım. eşcinsellik geni nedir arkadaş zütünüzden gen uydurmayın. varsa böyle bir gen at kaynağını görelim öyle kulaktan duyma bilgilerle sallamakla olmuyor o işler. genlerin bir kere karaktere etkisi max %20 eşcinsellikte ise çevresel faktörlerin yanında genlerin önemi neredeyse sıfır.( bu arada başlıkta saydığı adam ben değilim. kime diyor bilmiyorum ama bunu yazmamdaki amaç eşcinsel geni demesi. yoksa başka kim ne dedi bilemem.)
    ···
    1. 1.
      -1
      Bu eğilim 10 milyon kişide oluyorsa en arsız, en kuduruk, en pskopat narsist 100 bini muallak olmaya karar veriyo

      Diğerleri evlenip çoluğa çocuğa karışıyo normal adam oluyo

      Sonra da doğuştan, kader bu falan diye tırı vırı yapıyorlar.
      ···
      1. 1.
        +3 -1
        Netflix ile %1 den %50 ye çıkartmaya çalışıyolar
        ···
      2. 2.
        -1
        Harbiden Netflix çok abartıyo bence kötü yapıyolar ama amaçlarının seni eşcinsel yapmak olduklarını söyleyemem dizi izlerken 2 tane eşcinsel gördün diye zütünümü vurdurcan aq onların amacı eşcinsellerin de toplumda olduğunu göstermek ve bizim eşcinselliğe olan soğuk bakışımızı çok fazla göstererek yıkmak ki bence yanlış yapıyolar ben her bölümde öpüşen iki erkeği atlamak zorunda mıyım aq .kızlardq tiksinme olmuyorsa erkek sıkıntı.d
        ···
    2. 2.
      0
      Öncelikle dostum, genlerimizin etkisi yüzde yirmi felan değil yüzde 70 olduğu söyleniyor.tam olarak bir sayı verilmez çünkü bilimsel olmaz. yizde kaç dersem yanlış demiş olurum.ama şu gercekki bizi büyük oranda genlerimiz belirliyor. senin annen baban alt insansa sende alt insan oluyorsun. annen baban sarısınsa sende sarışın oluyorsun. öncelikle dostum şimdi yanlış bir şey söylersem özür dilerim çünkü ben bir bilim adamı değilim sadece bilimin nasıl yapılması gerektiğini bilen bir bilimseverim. Eşcinsellik geni vardır kaynak istemiştim şu anda teldeyim kaynak vermeye çok üşendim ama ingilizce biliyorsan ggogle scholary de yüzlerce makale var.yok ingilizce bilmiyorum uğraşmıcam diyosan evrim ağacının eşcinsellikle ilgili güzel bir yazısı var okumanı tavsiye ederim.bu arada Evrim ağacı bilimin nasıp yapılması gerektiğini bilen en iyi Türkçe kaynak olabilir. Neyse şimdi diyeceksin eşcinsellik geninin bize sağladığı bir fayda yok evrimsel açıdan eşcinsellerin elenmesi gerekmiyor muydu.bir gen hem fayda hem zar getirebilir. mesela seni daha yakışıklı yapan bir gen seni şeker hastası da yapabilir bu yüzden sen kusurundan tam olarak arınamazsın. eşcinsellik bir dezavantajdır doğru ama baskın gen olmadığında avantajları mevcut eşcinsellik geni bulundurup eşcinsel olmayan kadınlar daha çok çocuk sahibi oluyop daha azgın olmaları buna örnek. yani bazı durumlarda avantajlı gen olduklarından silinmiyorlar. şimdi de olaya insanı yönden bakalım bence eşcinsellerin sokakta öpüşmesi iğrenç bir şey.ben eşcinsellerin sokakta öpüstüğü bir şehirde yaşayamam kızlara karışmam gerçi ama.d benimde hoşuma gider o.ama eşcinsel olsam ve beni sırf bu yüzden dışlasalar zoruma gider kimseyi eşcinsel olduğu için aşağılamalı cehennemlik oldukları düşünüldüğü için onlara kötü davranılmamalı.
      ···
      1. 1.
        0
        şimdi öncelikle ben zaten eşcinsellere karşı toplumun genel kanaatini taşımıyorum. kimin cehennemlik olduğunu Allah bilir. bu olayın elde tutulur tarafı yok bence. hem dini açıdan hem bilimsel açıdan. ben sana önce dini boyutunu söylim eğer Kuran okumadıysan hemen mutlaka oku lut kavmi ile ilgili ayetleri. orada bahsedilen o kavmin insanları zorlaması. yani mesela sen normal bir genç olarak oraya gidiyorsun ve onlar sana saldırıyor. hz. lutun yanına melekler insan suretinde geliyor ve bu sapkınlar hz. lutun evini basıp onları bize ver diyor. anlamışsındır durumu galiba? yani onlarda bir zorbalık da olduğu için o kavim helak ediliyor. ayrıca pis bir iş olarak geçiyor doğru ve bende o yüzden şuan ki bilimsel verileri de ele aldığımızda bunun doğuştan bir özellik değil bir tercih olduğunu düşünüyorum. ama yok bu bir genetik hastalık olsa bunun zaten Allah katında cezası olmaz. yani mesela Allah insanı hem kör yaratıp hem sen niye göremiyorsun diye cezalandırmaz. genel Kuran bilgisi olursa insanda Allahın insanları hem hayırla hem şerle denediği bilinir. yani onlarında bu bir imtihanı olabilir. ama olaya böyle genel mantık olarak bakarsak insanın bunu bir mağrifet gibi sunmaması lazım. şuan sıkıntı eşcinsellerin sanki böyle önemli bir iş yapmış gibi tıpkı o kurandaki zorbalar gibi piyasada dolanması. resmen kimliklerini satarak menfaat peşindeler. bu ülkede kerimcan durmaz neden ünlü? yada adını bilmediğim bir iki daha böyle tip var şimdi aklıma gelmedi şu dalga dalga geyiği yapılan. bu adamlar bunu pohpohlayarak sanki normalmiş gibi göstermeleri sıkıntı. yoksa eğer gerçekten hastalıksa bu hasta olduğunu kabul edip normal bir hayat yaşasalar kimsenin bir derdi olmayacak. bu ülkede bir bülent ersoy bir zeki müren gerçeği var. onlara karı bir tepki var mı toplumda? çünkü onlar eşcinselliğini ön plana alarak sömürü yapmadılar sanatlarıyla bir yere geldiler. neyse özetle bu bir sapıklık ise zaten sapıklık. yok genetik bir rahatsızlık ise bunun Allahın adaleti düşünülünce zaten cezası olmaz. sadece insanları da zorlayanlar cezalandırılır. bu kadar çözmesi zor bir konu değil. bilimsel yönüne hiç girmeyeyim zaten uzun oldu ayrıca bu konu hakkında yığınla zıt çalışma var.
        ···
    3. 3.
      0
      Öncelikle ateistim. Kurana inanmıyorum ve Kuran'da çok fazla yanlış bilgi var ve hep kendini tekrar ediyor kendinden önceki kitapların birleşimi gibi bir şey. ayrıca eğer bunlar tanrının sözleri olsaydı bu kadar hata olmazdı bence.
      Sen eşcinselliğin hastalık olduğunu bende genetik ve gayet normal bir şey olduğunu düşünüyorum.ama ikimizde düşünüyoruz bizler bilim adamı değiliz. bence doğru bilgiye ulaşmak için deney yapılması ve akıl yoluyla o bilgiye ulaşmak gerekir.biz seninle bu muhabbeti yaparken bile oldukça yanlış konuşuyoruz.bir şeyin hastalık olması için bir şeye zararı olması lazım eşcinselliğin kimseye zararı yok ki.ha eşcinsel olup kötü olan insanlar var.ama onlar eşcinsel olduğu için değil insan olduğu için kötü. eşcinsel kötü birini gösterip eşcinseller kötü demek işıdı gösterip müslümanlar kötü demeye benziyor. eşcinselligin kimseye zararı yokken neden hastalık kabul edelim ki bunu. eşcinselliğin doğuştan gelip gelmediğine girmeyecegim çünkü bunun hastalık olup olmamasına etkisi yok. ayrıca diğer hayvanlarda eşcinsellik bar hatta eşcinsellik olmayan çok az tür var. neden eşcinsel insanlara kötü gözle bakalım ki.onların bana bir zararı yok ve eşcinsel olmayı onlar seçmedi aynı senin fiziksel görünüşün yüzünden dışlanman kadar saçma esçinsellerin dışlanması
      ···
      1. 1.
        0
        kuran hakkındaki görüşlerin gülünç hiç o konuya girmeyeyim bu konu uzar gider. madem ateistsin sana o zaman doğadan örnek vereyim. eşcinselliği ne evrimle açıklayabilirsin ne materyalizimle. yani Allah olmasa bile eşcinsellik bir problemdir. evrimsel hatasını kendin bahsetmişsin ama hemen kestirip atmışsın onun haricinde yığınla etkisi var. materyalizim desen doğadaki en önemli unsur olan gen aktarımını engelliyor kafadan. ki kuranda bu konuda önü kesiyorlar lafı kullanılıyor. yani canlılığın en önemli dürtüsü olan soyunu devam ettirme dürtüsüne aykırı. hayvanlar desen onlara hiç girme. onların büyük çoğunluğu eşcinsel falan değil. en basitinden bir köpeğin varsa onu düşün kızgınlık döneminde senin bacağına bile kerkinir. oyuncak bebeğe bile yada kedi gibi başka türe. bir belgesel vardi fil gergedanla çiftleşmeye çalışıyordu. yada gergedan bufalo ile. yani onlar tamamen kızgınlık dönemi dürtüler. bırak erkeğini farklı türe bile halleniyorlar. o hep erkek aslanların çiftleşmesi gösterilir. yer nere koruma alanı? yada hayvanat bahçesi. var aslandaki pgibolojiyi sen düşün. yada dürtüyü. 10 binlerce yıl savanalarda koşan hayvanı dört duvara koyarsan erkeğine de hallenir zebraya da. o yüzden hayvanları hiç katma onlar farklı türlerle bile ilişkiye girebiliyorlar.
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster