1. 1.
    +1
    Beyler öncelikle şunu belirteyim bu hesabı 2016 yılında açtım o zaman daha bir liseli bile değildim orta sona giden bi velettim.

    Çoğu zaman liseli bin damgası yesem de bende bir inciciydim. Bu sene lise son sınıf olduğumdan sınav dolayısıyla inci sözlüğe uzun zamandır giremedim. Belki de 1 sene olmuştur.

    Ama artık bugün ben liseden mezun olmuş üniye yerleşmeyi bekleyen bir pampanızım.
    Geçmişteki entrylerime bakarsanız görürsünüz ki ben de sizler gibi abaza ve en büyük hayali milli olmak olan bir insandım. işte o milli takım formasını bugün giydik ve incici panpalarım aklıma geldi yazmak istedim.

    Lise dönemleri özellikle ergenliğimin tavan yaptığı dönemlerdi. Her gün 31 çeker karıya gitme hayaliyle uyurdum ama çevremizde bir elimizden tutan olmadı. Son sınıfa geçince iyice ihmal etmiştim bu konuyu sınav dalgasına.

    Bildiğiniz gibi YKS ye girdik ve artık bitti sınav bittikten sonra birden içime bir istek geldi ve bugünlerde karıya gitmeyi düşünüyordum ama nerde bulucam güvenilir mi değil mi hiçbişey bilmiyordum.

    Dün arkadaş bana mesaj attı kanka ben milli oldum diye dedim nereye gittin nasıl oldu dalan filan en son dedim beni de zütür. Tamam dedi. Bugün bindik minibüse gittik. zütürdüğü de genelev gibi bi yer ama bende baya bi heyecan var girdim içeri içerde 2 zenci bir tane de beyaz karı vardı. Arkadaşım demiştiki sarışın olan efsane ona gir ama kız şansıma izinliymiş amk.
    Neyse seçtim beyaz olan olsun dedim arka odaya geç geliyorum dedi. Ama nası heyecanlıyım amk.
    Geçtim geldi iki dkya başladı soyunmaya bende başladım bu arada biraz konuşmak istedim dedim işte ilk defa o yüzden biraz heyecanlıyım falan diye kız sağolsun anlayışlı güleryüzlü bi kızdı. Biraz sohbet edince benim heyecanım gitmeye başladı. Bu arada karı aleti eline aldı şapkayı takıp başladı oynamaya ama benim çavuş heyecandan olsa gerek pek hareketlenmiyor. Karıyı elliyorum falan inceliyorum baya karı kaldırdı benimkini biraz baya büyük ve kalınmış dedi o arada uzandırdım karıyı bacak omza yapacam. Karıya sokana kadar benimki iniyor aptal arkadaşım demişti ki 31 çek git yoksa hemen boşalırsın karıyı gibemeden çıkarsın demişti. O mala uydum biraz heyecanın biraz da onun etkisi var demekki. Karıyı pozisyondan pozisyona sokuyorum. Ama benim gibim kalın karının amı da dar yani. Bi süre sonra sokmayı başardım başladım gitgele karının canı bir acıyor bir acıyor yok böyle bişey karının gözlerinden yaş geldi artık ama ben boşalamıyorum bir türlü yoruldum artık mecbur durdum biraz daha oyalandık dedim ki sıkıntı etme olmadı ikinci seans açarız karı canım çok acıdı yeter ikinci seans istiyorsan başkasıyla devam et dedi. Bende baktım boşalamıyorum tamam dedim. Biraz sarıldım falan karıya okşadım memelerini sonra da üstümüzü giyindik. Çıktım geldim.
    Evet beyler tarih bunu da yazar 05/07/2020 buda böyle bir anımdır milli olma hikayem siz panpalarıma hediyem olsun.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster