/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +6 -1
    Son zamanlarda malumunuz piyasa aşırı kötü durumda. gibi doğrultmak için gereken enerji miktarının maddi karşılığı geçen yıllara nazaran %200 artış göstermiş. Piyasadaki bu kötü gidişat özellikle 2.el araç sahibi olmak isteyen emekçi kardeşlerimi bir hayli zorlamaktadır. Araç sahiplerinin gibindirik tofaşa bile 40-80 bin tl aralığında ücretler istemesi zurnanın son deliği olmuş ve sabrımızı bir hayli zorlamıştır. Bu aşamada sözlük olarak emekçi kardeşlerimizin yanında , fırsatçı pekekentlerin karşında olan devrimci yanımızı faal hale getirerek bu kötü gidişata bir dur demenin yolunu açıklıyorum beyler.

    Öncelikle sahibinden.com'daki ederinden bir hayli yüksek fiyata satışa sunulan araçlar yüzünden araç sahibi olamayanların kurtuluş reçetesini yılmadan izlersek araç piyasasının dıbına koyar fiyatları düşürürüz beyler. Yapmamız gereken şey sahibinden.com'da açabileceğimiz kadar fake hesap açarak araç ilanı veriyoruz. Örneğin piyasa fiyatı şişirilmiş olarak 100 bin tl olan araç için biz 50-60 bin bandında fiyat koyarak ilanımızı veriyoruz. Şimdilik sadece bir modele yoğunlaşsak çok daha iyi olur. O bakımdan aile arabası olarak en ideal araç Fiat Egea olduğundan dolayı şimdilik bu modele yüklenelim beyler.

    gibertmeye katılmak isteyen arkadaşlarla organize olabileceğimiz bir facebook grubu vesaire açılabilir, bu konuda önerilerinize açığım.

    Başım belaya girer diye korkmanıza gerek yok , sahibinden.com telefon numaranızı istemiyor, ayrıca yaptığımız olay hiç bir şekilde dolandırıcılığa da girmiyor, bu konuda içiniz rahat olsun, sadece amme hizmeti yapıyoruz. Haydi gazamız mübarek ola.

    Modlardan ricam bu konuyu olan bitene taşımaları.
    ···
   tümünü göster