/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +14
    artık nasıl bir korku sardıysa bunları inci sözlüğe bile organize gelmişler. onları istediğiniz kadar yalanlayın, küfür edin fark etmez. twitterda da böyle bunlar. zütlerinden uydurdukları tarihler, sahte belgeler , Ataya iftiralarla sürekli provokasyon peşindeler.

    Bunlar benim gözümde sinek, sinekler uğraşmakla bitmez asıl problem bataklık. o da din. Din güçlü oldukça böyle adamlar her zaman var olacak. çünkü insanları kandırmak için çok büyük bir silah. Asıl mücadele edilmesi gereken şey dindir.

    Gel gelelim akpnin durumuna. sen millete istediğin kadar provakasyon yap. din iman de sömür bir yere kadar gider. ama para, ekonomi biterse, millet en sonunda senin dinini... diye başlar, o sandığı senin zütüne sokar.
    Bu troller kendinden çok emin lakin Ankara ve istanbulu kaybettiler yakın zamanda. Sıra Türkiyeye geldi

    Bu şerefi satılık trollere bir hatırlatma. Menderes, Özal , Demirel... hepsi sizin gibi hiç gitmeyeceğini düşünüyordu.

    önemli nokta şu : Türkler her zaman böyledir, sürekli kendi içinde birbirlerinden nefret edecek bir sebep bulurlar, lakin bizi diğer milletlerden ayıran özellik, bu güne kadar millet olarak yok olmamamızı sağlayan şey, ortak düşman çıktığında önce ortak düşmanı halledip sonra tekrar birbirimize dönmemiz. yarın bir gün ortak düşmandan önce kendi içimizde savaşırsak (umarım hiç bir zaman olmaz) işte o zaman yok olup gideriz.






    ···
   tümünü göster