/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    0
    tam da düşündüğüm gibiymiş evet. aynı soruyu bir kız arkadaşıma da sorduğumda beni bile duruma göre alabilirsin demişti ordan çaktım ben mevzuyu, mevzuyu çaktım tabi kıza değil :d. sence bu dönemde aşık olan gerçekten ciddi düşünülecek biri var mıdır? yoksa onlar da nasıl biz gibip geçeyim diyorsak gibişip geçelim mi diyorlardır ne diyorsun?
    vakintini de alıyorsam kusura bakma artık.
    ···
    1. 1.
      0
      Bu soruya özet bir cevap nasıl verebilirim bilmiyorum. Bekareti kendisinin tabusu olarak gören kadınlar var elbette. Sayıca az da değiller. Genelde oldukça dindar bu kadınlar (ha tabi onlari da genellemiyorum o ayrı..) fakat senin bir kadından beklediğin bekaret mi sadakat mi?
      ···
    2. 2.
      +1
      hiçkimse tabiki masum değil ve kimsenin geçmişi de kimseyi ilgilendirmez fakat hani 1 kişi ile olan var 20 kişi ile olan var.
      benim bahsettiğim sadakat, şimdiki kızlara veya kadınlara ne denirse güven olur mu sence ne dersin?
      ···
    3. 3.
      +4
      Aldatmayan kadın profilini söylüyorum o zaman: kocamköylü kadınlar.. Evlendikten sonra Buldumcuk olan salak kadınlar var ya onlar kocalarina hayrandır ömür boyu aldatmazlar.

      Ortaligin suyu çıktı fakat her konuda her memlekette iyiler ve kötüler var. Elbette ki doğru ve uygun birini bulabilirsin emin ol ve inan buna.
      ···
    4. 4.
      +1
      seni sevdim dorian. teşekkür ederim herşey için.
      öpüldün.
      ···
    5. 5.
      -2
      Kızlar orrrospudur işte kanıtı
      ···
    6. 6.
      0
      Okuduğunu anlamaman benim sorunum değil ki.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster