/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 176.
    +4
    Beler meğer bu Melisa kaşarı benim onu değil Dila'yı seçmemi kaldıramamış bana tuzak kurmuş. işte sen gittikten sonra bana yanaştı felan diye felan sonra fotoğrafımızı çekmiş e tabi gecenin bi saatinde Cafede ellerinde içecek böyle bi foto çıkmış ortaya. Dila da bunlar böyle diyince şüphelenmiş o yüzden aramış. Olayı Dila anlattı bende böyle böyle dedim. Özür felan diledi o kısımları geçiyorum. Ama Melisa kaşarının ağzına sıçmam gerekliydi ve bi plan yapmam lazımdı. Bekle lan dıbına kodumun kaşarı dıbına koycam ben senin. Ertesi gün bizim 5 liyi(artık 5 li oldu Ali de bizden artık beyler) topladım anlattım böyle böyle diye. Deniz biniyle 2 saniyelik bakışmamız yetti. Aslında o iki saniyede şunları demiştim:
    -Deniz aga gibine taşşana kurban olim düşün bişiler
    ilk fikir yavşak Arda'dan çıktı
    -Kanka bunu çağır evine bi gğn boş olunca içkisine uyku hapı at uyuyunca al kamerayı liseli konulu film çevir dıbına koyim. Ateşe ateş, kaşara kaşar işte aga.
    Yarıldık biz tabi aq.
    Yine en mantıklı plan Deniz'den çıkmıştı.
    -Aga bu aptal kaşar arada sırada okula günlüğünü getiriyor. O günlerden birinde alıcaz günlüğü. Bi tane fake face hesabından her gün günlüğünden bi kısmı özelikle utanç verici kısımları yazıcaz. Çıldıracak ve her şeyden önemlisi bizim onu hiç giblemiyomuş gibi yapmamız. Ha birde günlüklerdeki sayfalara...
    Yavşak Arda araya girdi:
    -Her sayfaya bi posta atalım öyle verelim günlüğü amk
    Yine yarıldık amk Deniz'in lafı da yarıda kaldı. Ama genel plan şuydu biz bu kaşarın günlüğünü alcaz ve binlikler yapıcaz. Evet dıbınakoyim intikam güzel bir şeydi düşüncesi bile neşemi yerine getirmeye yetmişti.

    Evet binler son bi part daha atıp kaçim ben rezervlerinizi mutlaka bekliyorum, adoi ve ben fero panpalarıma da selamlarımı iletiyorum.
    ···
    1. 1.
      -1
      Intikam, kalorisi yüksek baklava gibidir. Tadı güzeldir ama mideye inince sıkıntısı büyüktür
      ···
   tümünü göster