/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    benim hikayemin kötü karakteri sendin. oysa ne güzel girmiştin hayatıma. güzel de sevmiştin bir zamanlar. sonra bir şeyler oldu, ikimiz de değiştik.
    ben kayboldum, sen yok oldun. gitmiş olmana rağmen hayatımda durdun. ne bir adım attın ne de bir şey yaptın. sadece durdun. ve ben bununla yetindim. durmanı sevdim. yanımda olmasan da karşımda oluşunu sevdim. sonra bir gün sahiden gittin. bana kattığının fazlasını aldın ve gittin. bana beni bırakmadın. bana tutunacak tek bir kelime bile bırakmadın.
    sevmek güzel şey sanmıştım. en çok canımı sevmek yaktı. kimi sevdiysem parçalandım. ilk adımı babam, en büyük darbeyi sen yaptın. ben de vaz geçtim. hayattan, devam etmekten, sevmekten, sevilmeyi ummaktan. basit bir veda ettim hayata. yabancı duygularla yalan hisler yaşadım kaçmak isteyen insanlarla. herkesin kaçmak istediği vardı, ben de bunu kullandım. sonra herkes seni andırmaya başladı, ben de kaçtım. yeri geldi seni unutmak için dibine girdim yeri geldi senden çok uzağa gittim. sana benzeyen insanları hayatıma soktum ve seninle alakası olmayanları. kimse, hiç kimse yarattığım boşluğu dolduramadı. hoş, sen de dolduramazsın ki..
    anneme babama benzerim diye çok korkardım. bugün fark ettim ki sana benzemişim. seni hatırladığım kadarıyla bir sen olmuşum.

    senden sonra bir kişi oldu sevmeyi denedim. 6 sene sonra bir ilk. başarabilirim sandım. acını yendim sandım. ama kanser gibi tekrarlıyorsun bende. en sonunda öldürecek beni bu ama olsun. varsın sevmemiş bir adam uğruna ölen aptal olayım ben de. kimse bilmeyecek nedenini zaten. sen bile.

    bugün güzel bir ilişkiyi hiçe saydım. çünkü acılarımın derinliğinde onu boğmak istemedim. vazgeçmişliğimin acısını ondan çıkarmak istemedim. kaybolduğum bu yola onu sürüklemek istemedim. en zorunu yapmışım, öyle dedi. değer verdiğim ama asla uğruna ölecek kadar sevmediğim adam, ben beklerim dedi. ama ben dönmeyeceğim. senden öğrendim dönülmediğini bu yoldan. gururdan değil, kendim gibi olmasını istemediğimden.
    6 yıl sonra anlıyorum ki, okumayacağın bu satırlarda, beni sana benzetmemek için gitmişsin benden. meğer iyi karakter senmişsin.
    ···
   tümünü göster