/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 76.
    +1
    Mastürbasyonun zararı aslında herşey gibi aşırıya kaçınca var, yazar panpam yolculuğun bir videodan nerelere gittiğini yazmasını aşırı takdir etttim çok haklı bu konuda. Ancak katılmadığım mevzu şu ki bunun bilinçsizlikten kaynaklanması, amaçsızlıktan sıkıntıdan mastürbasyon yerine vücudun ihtiyacı olduğu için yapma isteği olması gerek. Tabi zaten ergenlikten sonra 20-21 yaşlarda yavaş yavaş sex hayatı başlayınca mastürbasyonda kayboluyor. Ancak iş hayatımda karşılaştığım insanlarda da gördüğüm: Tamamıyla günün stresini hızlı bir şekilde atmak.
    ···
    1. 1.
      0
      Panpa işte ben sıkıntıdan mı yapıyorum yoksa gerçekten ihtiyacım mı var diye bıraktım. Rüyalanmayı bekliyorum. Sonuçta biriken spermi illa vücut atacak. Mesela yarın rüyalanırsam, diyecem ki 15 günde bir benim vücut bunu atıyor. Yani 31 çekmeye gerek yok :D

      Yani birde bağımlılık olayı var panpa. Zararı yararını bi kenara bırakalım. Niye ben 2-3 günde bir 31 cekecem? Lan 7 senedir ne zaman banyoya girsem gusül almak için girdim mk. Şimdi guslü zaruri değil öylesine alıyorum ve çok garip geliyor :D
      ···
      1. 1.
        +1
        Panpa ben bu mastürbasyon olayını hiç günlük olarak yapmadım, bu bana imkansız geliyor. Ben rüyalanma olayını sevmediğim için yapıyorum iki haftada bir. Bağımlılık olayını ben herzaman zayıf bünyeyle açıklarım, şu ana kadar birkaç paket sigara içtim mentollü ama hiç bağımlı olmadım ya da alkolü de alışkanlık yapmadım. Kim bana bağımlıyım dese bana çok garip geliyor.
        ···
      2. 2.
        0
        Benim de sigaram içkim yok. Oyun bağımlılığı ve 31 vardı. Şimdi sadece 31 kaldı bunu da atlatirsam alfa diyecem kendime (:
        ···
   tümünü göster