1. 201.
    0
    gibecem amk ne biçim iş lan bu herkes inci sözlük'ü sahiplenmeye çalışıyor neymiş amk
    amlının biri başlık açmış 3.nesiller 1.nesil olacak diye sonrada amk sözlükten atılacaklar diyor atın amk neymiş oraya yazanlar liseliymiş şu takmuş bu takmuş. üçüküncüyüm ve liseliyim amk.ama oraya buraya anan zaaa yazan idiotlardan değilim buda incide liseli denmemek için bir sebep zaten. liseliliği liseye gitmek sanan binler ayrı bir konu zaten neyse gibtiredin.

    neymiş 1. ve 2.nesiller gidiyormuş da gibtirin gidin amk. inci sözlükten anladığınız bu kadar amk neymiş moderasyon şunu yaptı bunu yaptı diye gideceklermiş. takılın amk istediğiniz gibi eğer bir haksızlık olursa tepkimizi gösteririz. gerçi bu amk binleri yüzünden bizim tepkimiz giblenmiyor amk orası ayrı mesele.bu kadar yazabildim amk.

    öyle her şeyde gibtirolup gidecek olan moderasyona girme sevdası olan 1. ve 2. nesiller gidecekseniz siiiiktirin gidin amk sizin sözlüğü sahiplenmeniz bu kadar.

    şimdi yine binler gelir yok üçüküncü nesil liseli bilmem ne diyin amk üçüküncü nesilim ve öyle sürekli yavşayan giderim diye trip atan 1.nesillerden olacağıma üçüküncü olarak kalırım amk.
    ···
   tümünü göster