/i/Tespit

  1. 26.
    +20
    14-Bu rusya ukrayna da çoğunlukla erkekler aşırı derecede tembel asalak ve alkolik .Kendileri evde oturup votkasını birasını içerkeb karılarının çalışması onlara hiç dokunmamaktadır. Kendi çoluğunun çocuğunun bile rızkını harcamaktan hiç çekinmemektedirler.

    Ukraynalı kız arkadaşımın arkadaşı ukrayna ordusunda astsubay olarak çalışan biriyle evlendi .Gel zaman git zaman çocukları oldu sonrasında çatışmalarda kendisine zarar gelmesin diye kocası orduyu bıraktı. Adam çalıştığı işlerde ay sonu parayı alınca 2-3 gün eve gelmiyor dışarlarda takılıp maaşı bitirip eve yatmaya geliyor ve karısına bebeğin ne paraya ihtiyacı varki diyor. Yetmiyor karısının babasının evine yerleşiyorlar çünkü lavuk bütün parayı alkole , uyuşturucuya , karıya harcıyor. Buna rağmen karısı bunu evden kovmuyor.En son lavuk kızın babasının evindeki eşyaları çalmaya başlıyor ve bir gün evden çıkıp gidiyor kendi kızını ve karısını bırakıp kaybolup gidiyor.Ne telefon ne adres hiç birşey bırakmıyor.

    Bu seferde çalıştığım geminin rus kaptanı 25 senedir karısıyla yaşadığını karısının ona iki tane evlat verdiğinden bahsetti. Bende ona türkiyedeki evliliklerden bahsettim ve konu yüzlüğe geldi.Rus kaptan bana karısıyla sivil evli olduğu hiç resmi nikah yapmadığını söyledi. Bende ona yüzlük de mi almadınız deyince bana bu sene yeni aldığını söyledi (yıl 2016) .Bende size iki tane çocuk vermiş hiç mi yüzlük istemedi bunca sene deyince adamın yüzü değişti ve bana “ neden almalıyımki karımda 25 senedir benle beraber o bana yüzlük aldı mı ? “ dedi. Adamlardaki Mantık şu sende am var bende gib var bunun farkı nedir zevkide beraber alıyoruz bu neden bana extra sorumluluk yüklemeli.
    Belkide bu karı milletine en iyisini bunlar yapıyor biz yanlış yapıyoruz kim bilir.
    ···
    1. 1.
      +11
      bu konuda ruslar halkı. kaldırdığın zütü indiremezsin.
      ···
   tümünü göster