/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +6
    Sovyetler sovyetler diye bütün dünyaya korku saldılar.. ama korkuyu sovyetler salmadı amerika saldı ve herkesi etki alanının altında kul köpek yaptı.

    1990 da o herkesin korktuğu ama Afganistan'da bile hiç bir tak yapamamış olan korkunç güce ne oldu. Halkına patates bile veremedi ve çöktü.

    Ortaya Belarus'tan tut Kırgızistan'a kadar bir ton gibimsonik devlet çıktı mı? Bunların içinde sadece ikisi yarım adam olabildi. Ukrayna ve Azerbaycan. Onları bile beğenmezsiniz. Gerisi faso fiso.

    Peki bir zamanlar büyük etki alanları olan demirperde ülkleri ne oldu. Hepsi oldu EU. Tek laf edebildi mi Rusya..? Hayır.

    Rusya bugün basit bir arap ülkesi gibi sadece ve sadece doğal kaynaklarının satışı ile halkını besleyebilen bir ülkedir. Üretim çeşitliliği var mı? Yok Dünyaya satabi, ldikleri bir teknoloji var mı yok. Dünya ticaretini yönlendirebilecek bir finans merkezi var mı yok... Zengin bir ülke mi hayır. Geliştirdiği askeri teknolojisi satabileceği bir yandaşı var mı? yok. Hindistan bile al o SU-57leri zütüne sok dedi mi dedi.

    Nato ülkesi olmamıza rağmen Biz adamdan S400'ü kendi çıkarlarımız için dahiyane bir şekilde aldık. Düşmanları için geliştirdikleri eknolojilerini düşmanları ile paylaşabiliriz endişesine rağmen gibe gibe verdiler. Ama biz paylaşmayız tabi ki o ayrı.

    Rusya'dan bize düşman da olmaz. Sadece dans partneri olur o kadar. Yeter ki devlet aklımız çalışsın Rusya bizim için oyuncak olur. Unutmayın heriflerin en büyük korkusu içlerindeki ezici müslüman nüfus. SSCB nin asimülasyon politikası da olmadığına göre ve Amerika müslümanları kaşıdığı sürece bizim bile bir şey yapmamıza gerek kalmayabilir.

    Putin de öyle yer elması gibi pozlar keser.
    ···
   tümünü göster