/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 51.
    0
    Seneye bu zamanlar inş rahatımdır ama corona var deprem var savaş var ekonomik kriz var.. Gerçi hepsinin tehlikesi var sadece. inş mutluyumdur. inş hazırlık bitmiş sonunda bölüme girmişimdir. inş kafayı yememişimdir. Falan filan
    ···
    1. 1.
      0
      Hatırlatan arkadaş iyi yapmış vay aq şaşırdım. Hazırlığı atladım direkt bölüme girdim zaaa şimdi ikinci sınıfa geçicem. Gerçi hep kopyayla geçtiği için ikinci sınıfta elime verebilirler. Corona deprem savaş halen var bi gibim değişmemiş xd. Üstüne bir ton yangın sel oldu. Kafayı yemiş de olabilirim yememiş de. Mutlu sayılmam her zamanki sıradanlık. Seneye ne olur acaba bunu görürseniz seneye yine hatırlatın. Tahminim okullar yüz yüze olursa okul yolunda sürünüyor olurum. Seneye kesin ekonomi babalara gelir. iç karışıklık falan da bekliyorum. Umarım ölmeden mezun oluruz.
      ···
    2. 2.
      0
      Okul yüz yüze ve elime verdiler ahhhh. Ne öngörülü adamım. Ekonomi de yannanı yedi. Dolar 14 xd. Seneye kim bilir kaç olur. Bu entry hatırlatıldığında umarım erken seçim yaşanmış olur. Sonracığıma inş hiçbir dersten kalmam alayını geçerim. Ortalamam iyi olur. Sonra sevgili de bulayım artık yeteeeeerrrrrrr :'(((((( Okul yolunda sürünüyorum. Seneye de sürünürüm. Ha bir de bi hocayla birlikte çalış artık. Erasmus bak.
      ···
   tümünü göster