/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 101.
    +3
    Belki Türkiye yi aşan çok büyük bir projenin başındasın. Bunu yazdığımda daha 1 ay önce yeni mezun olmuştun. Sırf bu hayalin yüzünden mimarlığı bir kenara bırakıp migrosa girdin. Umarım koronadan etkilenmezsin. Başaracağına kesinlikle inanıyorum büyük ihtimal başardın zaten. Ama sakın ola kendini kimseden büyük görme, para gözünü kör etmesin.

    Öğrenciler okut cebinde 10 tl nin olmadığı zamanları unutma o öğrenciler için 50 tl bile çok büyük bir destek. Bütçene göre destek ol.

    Biliyorum babanla hiç anlaşamıyorsun, ama o senin kötülüğünü istemiyor. Çok saygısızca konuşuyorsun bazen ama nedenini sen bile bilmiyorsun bazen. Ayrı evdesindir şu an büyük ihtimal ama aileni unutma. Hayatında en önemli şey ailendir. Onları aramayı ihmal etme.

    Program işini hallettikten sonra mimarlık yapabilirsin. Küçük taşınabilir evler üretmek istiyordun bunu okuduğunda başlamadıysan bence artık onlara da başla ama bir miktar bütçe ayırmayı unutma bu işe.

    Sakın yapacağın programı paralı yapma, asıl amacını unutma. Zenginlik mutluluk demek değildir. Şu an 3 tane kardeşin gibi sevdiğin arkadaşın var. Ne olursa olsun onları bırakma. Senin için her taku yapabilecek insanlar onlar. Zor duruma düşerlerse destek ol. inci sözlükte de güzel insanlar tanıdın onları da unutma.

    Ablanı sakın unutma, o büyük ihtimal şu an evlenmiş olacaktır. Kocası bir zütlük yaparsa karı koca diyip bırakma her zaman ablanın arkasında dağ gibi ol.

    Bu anlattıklarım şu an temelini attığın şeyler ve çoğunu hallettin devdıbını da başaracağına inanıyorum. Biraz sıkıntı çekeceksin ama değecek. Başaramazsan da üzülme, emek vereceksin gerisini Allah'a bırakacaksın.
    ···
   tümünü göster