/i/Yardım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -5
    fazla tip tip baktı. Biz de 5 kisiydik onlar da 5 kişiydi. Ben sonra böyle adamların yanina gittim kitlendim de. Bizim muhit biraz orta sınıf ve zenginlerin oturdugu muhit işte arkadas dedi sakın kafenin içinde dalma mahkemelerle ugrasiriz fln dedi. Çocuğa çok ayar oldum tipini beynime kazıdım oraya gelenlerin %90i zaten bir daha gelen tipler.

    Bir daha geldiğinde sizce nasıl bir yol izlemeliyim çıkmasını beklemeli miyim, kafenin içinde ne bakiyon lan mi demeliyim ama arkadaşlarımın da arkamda olması lazım yoksa beni giberler.Bir de elemanlar büyük ihtimal arabayla felan gelmişlerdir. Bizde de var takip fln mi etsem napsam. Böyle çocuğu fln bicaklamayacagim sadece en fazla gozunu fln morartirim yerde 3 4 tekme atarım o kadar. Bizim tayfada benle beraber 3 kişi aşırı sağlam diğer 2si dayak yer belki dalmazlar bile. Onlar da 5i benim kadar bile sağlam gözükmüyor sadece 1 2 tanesinin boyu uzun 190 fln.

    Adam harbi çok pis bakıyordu bu arada huur çocuğu ya. Keşke 90larda olsak o zaman polis fln yok gibi bir şey zaten adama kafenin ortasında kafayı gömerdim.
    ···
   tümünü göster