/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +13
    Tam o sırada muavin seslendi.Aq cocu
    B-Şimdi gidiyorum ama ne zaman ararsan oradayım.(Elimi kalbinin üstüne koydum)
    Saçlarından öptüm ve yanından ayrıldım

    Arkamdan el sallıyordu,ben de otogara, vedalara küfür ediyordum.Öyle çok küfür eden birisi değilim ortamlarda maksimum aq derim onun da açılımını bile çoğu zaman söylemem ama böyle zamanlar böyle zamanlar işte adamı mahvediyordu. Uzak kalmak o kadar zor ki her şeyim ddediğiniz insandan. Buna sebep olan her şeyi gibesiniz geliyor.
    Neyse ağzımı toparladım devam ediyorum. Bilirsiniz,hatırlarsınız benim otobüs seyahatlerimi ya kitap okurum ya da yola bakıp bir şeyleri düşünürüm.Bu sefer ise kafamda 1000 düşünceyle fizyoloji notlarına bakmaya çalışıyordum. Sonra baktım olmuyor bıraktım bir kenara.Tek düşündüğüm Melis oldu,biz olduk. Biliyorum ben çok düşünüyorum ama bütün bu olanlar benim için masal gibiydi. Benim hayatımda bu kadar anlaşacağım birisini bulmam tamamen mucizeydi.Siz bizim ilişkimizin büyük kısmına şahit oldunuz.Biz kavga edersek büyük ederiz toplam ilişkimizde 5 kere kavga etmişizdir ama her biri büyük kavgalar.En küçüğünde 10 gün konuşmadık öyle düşünün.
    işte bu beni korkutuyordu ya ileride böyle bir kavga daha edersek.Ya bu sefer bütün ipleri kesersek. bunlar beni tedirgin eden şeylerdi. Neyse bir şekilkde bunları düşünerek suri- ehem izmir'e indim.(seviyorum şehri hepinize de tavsiye ederim tercih edeceklere.Ben çok üstte bir sıralamadan girdim sırf bu şehir için. Biraz da istanbula gücüm yetmez gelmişti o yüzden.)
    ···
   tümünü göster