/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +15 -4
    hiçbiriniz şerefi haysiyeti güvence altında değil beyler. 6284 sayılı kanun kapsamında kadın ne diyorsa doğrudur ve onun beyanı esastır. Yani iftiraya uğrarsanız size söz hakkı falan yok. Hakime savcıya asla bir şey anlatamazsınız.

    Mesela diyelim ki sokakta yürüyorsunuz ve önünüzde bir kadın ilerliyor. Sizden huylanıp durduk yere çığlık atarsa yannanı yediniz. Sadece emniyette savcılıklarda çektiğiniz çileyi geçtik; etraftaki amguardlardan yiyeceğiniz bir araba dayak da cabası oluyor. Ki böyle bir olaylar yaşanıyor.

    Geçen sene bir olay yaşandı. Kadın çocuğuma tecavüz etti diye bir adama bi kamyon dayak attırıyor meydanda. Sonradan işin bambaşka bir olay olduğu ve bunu yapan kadının kocası ile dayak yiyen adamın ortak iş yaptığı ve aradaki husumet sebebi ile iftira attığı ortaya çıkmıştı.

    O yüzden özellikle feminist kadınlardan uzak durun. Bunlar özellikle kanunların açıklarını bildiklerinden insanlara iftira atmaya da başladılar. Bazılarının iftira ile tehdit edip insanlardan para aldıkları haberleri bile ortada geziyor. Dikkatli olun amqq
    ···
   tümünü göster