/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +20 -4
    Harbiden düşününce fark ettim benim en uzun ilişkim 3 ay sürdü. Helal olsun ne diyim bunlar evlenir kesin çok mutlu görünüyorlar."
    Ertesi gün kalktım. Normal günlerden farksız değildi. Kahvaltı, biraz spor sonra üniye gidiş ve dönüş. O gün ders de Ebru'yu göremedim. Eve dönünce aradım ilkinde meşgule atınca başka bir şeyle uğraştığını düşündüm. Aradan bir saat yakın geçti tekrar aradım yok yine meşgul. Dedim kesin hasta felan oldu bu gideyim evlerine. Zaten annesini çok sevmiştim tanıştırmıştı beni annesiyle Ebru. Bizi sevgili sansa da gerçekten tatlı bi insandı. Gitti bastım zillerine. Açtı kapıyı Gülay abla:
    -Oo hayrola seni hangi rüzgar attı buraya kızımı mı merak ettin delikanlı?
    -Aynen Gülay abla. Bugün gelmedi ya okula aradım açmadı bende merak ettim geldim.
    -Tamam sesleneyim ben...
    Kapıda bekledim, bekledim, bekledim. Ama tık yoktu. Arada sırada Gülay ablanın "Ayıp olcak kalk bak" sözlerini yarım yamalak duymuştum. Bir de biraz yüksek sesle muhtemelen Ebru'ya ait olan "istemiyorum" sesini. Sanırım ben bir şey yapmıştım ve bana darılmıştı. Ya da başka bir sorunu vardır bilemem. Neyse illaki okula gelicek ya o zaman konuşucaz ne de olsa değil mi?
    Ertesi gün Ebru'yla konuşmak için bekledim fakat gene gelmemiş ve beni iyice meraklandırmıştı...
    Binler ilgi çekici bi hikaye olacağını düşündüğümden başladım biraz yazacağım bugün iyi ilgi gelirse devam ederim yoksa gibtir et :D beğenenler rezleyip şukularsa sevinirim...
    ···
    1. 1.
      0
      gibicem hikayeni de cekiciligini de amk evladi yaz işte.

      geç de olsa bunu haketmiş bu it.
      ···
   tümünü göster