/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +13 -1
    -En fazla ne olabilir ki?
    -Ucunda ölüm yok sonuçta.
    -Yakışıklıyım ama utanıyorum.
    Sözlüğe uzun süredir girmiyordum, yine aynı konular yine aynı cevaplar. Vay amk.
    Neyse ;
    -Konuşurken karşındakinin yüzüne uzun süreli bakamasan da kısa aralıkla bırakarak göz teması kurmaya çalış en azından en başlarda çok yardımı olur.
    -Daima dik dur , yapamıyorsan spora başla - salona gitmek zorunda değilsin evde calisthenics ile fit bir vücut ve sağlıklı bir omurgaya sahip olabilirsin - postürün düzelsin.bu hem kendini iyi hissetmeni hem de konumuz olan iletişimi, karşıdakinin seni sağlam görmesini sağlayarak iyi yönde etkiler
    - Ayrıca ellerini saygı anlamında önünde kavuşturduğunu tahmin ediyorum yapma bunu, pgibolojik olarak kendini daha altta hissetmene neden olur.
    -Seni ve özgüvenini kötü etkileyecek insanlardan, kötü alışkanlıklardan - emin ol her ne zaman örneğin ben niye sigara içiyorum aptal mıyım, kendi kendimi öldürüyorum vs. diye düşündüğünde zaten sorunlu olan özgüveninin kötü etkileniyor. - uzak durmaya çalış.
    -Günlük rutinlerinden sana faydası olmayan şeyleri çıkart, ingilizcen varsa YouTubeda üretkenlik ve günlük aktiviteler üzerine tonla video var. Bunlardan faydalanıp her gününü dolu hale getirebilirsin.Bu sayede hayatından memnun olmadığın zaman sayısını azaltıp önceki maddede de dediğim gibi özgüveninin kusurlarını düzeltebilirsin.
    -EKSTRA :Özellikle bu korona döneminde normale göre daha yalnızız ve insanın yaşadıklarını biriyle paylaşması daha zorlaşıyor.Bu yüzden günlük tutmanı tavsiye ederim. Ayrıca Google playde daylio uygulaması var, bildirimler ile o anki hislerini ve neler yaptığını kaydetmeni sağlıyor. Bunları yaptığında insan doğasına daha uygun şekilde hareket etmiş olursun, dene bence.
    => Ek olarak diyebileceğim tek şey
    Hayatını öncelikle kendin için yaşanabilir kıl, devamında duyguların ve kendine güvenin de buna göre şekilleneceği için istediğin adımları sağlam şekilde atman daha kolay ve daha mümkün olacaktır.
    Umarım atlatırsın, başarılar dilerim (:
    ···
    1. 1.
      +2
      Doğru iyi tavsiyeler
      ···
    2. 2.
      +3
      Spor olarakVücut geliştirme yapıyorum. gereken önemi vermediğim için iyi gelisememistim fakat şuan düzenli antrenman ve beslenme ile devam ediyorum . Her madde dolu dolu gerçekten teşekkür ederim
      ···
      1. 1.
        0
        Rica ederim.
        ···
      2. 2.
        0
        Sen bu işi biliyorsun.
        ···
   tümünü göster