/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    +1 -1
    Annenin evlenmek için kesinlikle sizden izin alması lazım yoksa ona anne demeyin bence. Şimdi önünde 2 seçenek var diye düşünüyorum:

    1-kardeşini annene karşı doldur nasıl biri olduğunu anlat çok üzmeden. Çocuğun annesine nefret duymasını sağlarsan zaten annen de istemez velayetinize alırsınız. Biliyorum çocuk küçük ve yaşadıkları ağır gelecek ama hayat işte.

    2-çocuğu ananın evleneceği adama karşı doldur. Bi zaman sonra çocuğun kızgınlığı ızdırap gibi olur mecbur size verirler.
    ···
    1. 1.
      +1 -3
      senin vereceğin tavsiyeyi gibeyim amk anasına karşı niye doldursun anne olum bu anne la ne sanıyorsunuz amk. babası evlnemis zaten noluyo olum size kadın istediğiyle evlenir amk.
      ···
    2. 2.
      +6
      Çok kolay demi amk çocuğunun babasını aldatıp çocuğu vekaletine alıp yeni baba getirip çocukları dikine takmaması
      ···
      1. 1.
        +1
        gerizekalı mısın olim çocukları gibine takmadigini nerden biliyosun amk ayrıca bir evlada gerçekten nasıl inanıyorsun bu dalyaragin annesinden iyi bakacağına.? karşımızda sabah akşam içen onun bunun kolunda uyanan bir kadın yok beyler. kocası.iyi gibememis yeni koca istemiş olay bu aq?

        bu başlığı yazan yarram tam bir ergensin yarın bir gün bir şey yaparsa vebali sizin boynunuza amk o kadar aklını bulandiriyorsunuz adamın zaten iki gram aklı var onu da gibik fikirlerle doldurmuş
        ···
      2. 2.
        0
        Güzel gibememiş diyor amk olm ne garipsiniz aq. Çocuğun aklını bulandırır diyorsun ben yerinde olsam ne yapacağımı söylüyorum yukarıda birine de yazdım tek başına kalkışmasın zaten
        ···
   tümünü göster