/i/Tespit

  1. 1.
    +16 -2
    Bu kadın-erkek değilde birey olarak bakalım. Bireyler beğenilmek, arzu edilmek isterler. Bir sporcu nasıl dar tişört giyerek vücudunu sergiliyorsa, kadın da pek ala bunu yapabilir. Burda ölçü vücudun estetik olması. Sahillerde mesela genelde göbekli, sarkık memeli ablalar oluyor açıkcası dikkatimi çekmiyor. Fakat güzel fizikli bir kadın olursa radarları açık tutmak gerekiyor. Birde kadın tarafı +1 ile başlıyor hayata amı var çünkü. Bir kadının niye sevgilim yok diye ağladığını görmedim, ama erkeğin çok gördüm. Çirkin kız da olsa bacak yada dekolte olursa her türlü bakan olur, erkek olduğum halde benim bile bacaklarıma bakıyorlar mk. Karıların işi zor.
    ···
    1. 1.
      +1
      Çok haklı bir entry
      ···
    2. 2.
      +1 -4
      anan da beğenilmek ister onun doğal hakkı anana da baksalar aaa anam alımlı kadın mı diyeceksin ? bir kadın ancak kocası için süslenir gerisinde art niyet ararım...

      ağır kavat olabilirsin dikkat et kendine...
      ···
    3. 3.
      +4 -1
      Bu kadar yazdığım şeyden sonra bu yazdıklarını çıkardıysan ,sana ancak şunu diyebilirim sen

      su katılmamış bir orosbu çocuğusun

      ulan annesi kaşar , sen kendine köle mi arıyorsun , yoksa hayat yoldaşı mı. Anasını gibtiğimin Arap artıkları. Kadın sadece gözünüzde gibmek için mi var ? Kadın evli fakat hergün makyajlı dışarı çıkıp ve alımlı ise yollu mu oluyor ? Senin gibi özgüveni düşük cahil primatlar zar zor bir karıya kapatk attığında ´‘ahan karıma biri baktı , ahan sen kime yazdın , ver o telefonu , pazara , markete tek çıkma ,bikini giyme ,şunu yapma bunu yapma , karısını döven ,söven o cahil primatlardansın. Azıcık güven oğlum kendine korkma ,karın dışarı çıktığında gibmezler korkma. Hayatı bu kadar zehir etmeyin kendinize. Sizin gibi cahillerle evlenen kadınlara acıyorum yazık.

      {[InciListeHaberYap]} [[ {{resim: http://www.imgim.com/bcd3...68-b166-d6cd7f1ccf6f.jpeg }} ]]
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster