/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 1.
    +2 -1
    Herkese iyi geceler yaklaşık 7 aydır kendi kendime rusça çalışıyorum ve tarzanca bir şekilde de olsa artık kendimi ifade edebiliyorum, en önemlisi ise sizin için; kız tavlıyabilirim (burası çokönemli ne gibime yarıycaklara gelsin). Bu tecrübemi de sizinle paylaşmak istedim.

    Öncelikle Kiril alfebesini öneriyoruz arkadaş. Olmazsa olmazınız budur çünkü Rusça yazıldığı gibi okunur (istisna vardır. Çok fazla istisna var bu dilde dıbına koyar adamın).
    Daha sonra Kelime defterine her gün kendi konuşma tarzınıza yatkın kelimeler seçiceksin (fiil veya bağlaç) ki kendinizi ifade edebilirsiniz. ingilizcede beni en çok kurtaran şey "if" bağlacıydı
    Sonrasında yavaş yavaş geniş zaman önericeksiniz çünkü kimse; sen istemek sex vermek 100 dolar demez Her rus geniş zaman yapısını kullanır amk Türkçe'de. istisnaları elbette var ama anında olucak bir iş değil. Yavaş yavaş bu dile kendinizi adadığınız zaman müziklerden, hikaye kitaplarından veyahut youtubede olan dersleri takip edebilirsiniz.

    https://www.youtube.com/watch?v=icOqiN66tJ8

    Benim kaynağım üstteki kanaldır temeli oluşturduktan sonra textleri tek tek translate eder analiz yapar ve kelime defterime not düşerim yaklaşık %85 olarak öğrenirim ve 2 haftamı alır öğrenme sürem. Çünkü dil kendini tekrar etmediğin sürece unutacağın bir şey ve günde 2 kere bile dinleseniz kulak aşına olur yavaştan da olsa. Ha çok eskterim bir şey yapmak isterseniz eğer ingilizceniz var ise gidin dışarda Ruslarla konuşun bu hem sizi motive eder hem de (neyse anladın sen)

    Kolay gelsin hepinize
    ···
   tümünü göster