/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +5 -1
    Hak edeni var etmeyeni var boş yapma
    ···
    1. 1.
      0
      yukarda da söylediğim gibi, bu başlığın kadir meselesiyle bir alakası yok.

      dolayısıyla kim neyi hak eder? ırkından, cinsel yöneliminden ya da dış görünüşünden dolayı ayrımcılığa uğramayı mı? yoksa açık giyinip gecenin bir yarısı sokaklarda gezdiği için tacize uğramayı mı? söyle bakalım, sen hangi suçların ekmeğine yağ sürüyorsun?
      ···
      1. 1.
        +2 -6
        Bı sen mi akıllısın zütün oğlu ekmeğine yağ sürüyormusun diye soracak bak bak bak (: sen hangi ahlaksızlıkları meşrulaştırıyorsun onu söyle dümbük gecenin bir yarısı huur gibi sokakta giyinmeyi mi yoksa cinsel yönelimi kendi cinsine karşı olan eşcinsel muallakleri mi normal görüyorsun huur çocuğu seni
        gibtir git şimdi.
        ···
      2. 2.
        +4 -1
        böyle tak gibi yaşamaya mahkumsun işte. hatta niye iran'da falan değilsin sen ya? daha senin istediğin gibi bir yaşam tarzı bence. farklılık yok, herkes tek tip, kadınlar evlerinde, çarşaflı.

        ilerde bu gidişle karını falan giberler sokak ortasında aman, sana acil şeriat lazım (:

        ya da hatta ilerde umarım karını, ananı, varsa bacını falan giberler sokağın ortasında. bunu gerçekten diliyorum. sonra dersin anam, avradım, bacım sokağın ortasında huur gibi giyinmeselermiş diye (:
        ···
      3. 3.
        -4
        tak gibi yaşamak mı? Bunu gangbang yaptığımız istediğini giyen laik anneciğinden mi duydun?
        Bacım yok ama senin var sanırım ona bu devirde sahip çıkamayacağından korktuğun için gavatlığı benimseyerek içini rahatlatıp sağa sola havlıyorsun anlaşılan.
        ilerde evlenmeyeceğim karımı kollama sıkıntımda yok ama senin gibi gavat kocası olan laik karıları vurucu tim olarak bafillemeye devam ederim o yüzden sen dikkat et bence *
        ···
      4. 4.
        +1
        abi bu nasıl bir korkudur (:

        karımı, anamı, bacımı gibecekler diye ödün kopuyor. kimse senin o ananın kokuşmuş dıbına koymaz merak etme. gerçekten hastasın ya sen, paranoyak olmuşsun :D

        hayır bir de zinacı huur çocuğunun tekisin, laik dinsiz diye beni yaftalıyorsun. cehennemde zütüne mızrak sokacaklar, haberin mi yok yoksa anlamak için beynin mi yetmiyor, bilemedim. neyse cehennemde ananı giberlerken ben de el sallarım sana (:
        ···
      5. 5.
        +1 -2
        Hala burda mısın la sen (: hala karımı bacımı diyor okuduğunuda mı anlayamıyorsun laik huur evladı seni ananın yürüyen merdivende çektiğim mini etekli etek altı fotolarını yayarım valla bak inciye gerçi buda koymaz ki sana gavatsın ne de olsa baş edilmez senle ahahahahaha (:
        Sen bu gavatlıkla cennete gideceğine inandın ya ben ne diyim sana neyse ben cehennemde de bacını bulur giberim merak etme (: daha da yazma bana yıkık huur evladı gibtir git bacını gibistir yangını çok büyük.
        ···
      6. 6.
        +1
        Ahahaha ezik, fakir,geri kafalı hayatı ancak Türk ifşa ve ferre olan bir adet orosbu evladı beyanına bak. Etek altı paylaşırım falan demiş birde annesini çok paylaşmışlar sanırım. Burda 100 kişi varsa bunların 90 ı evlenirsem karımı markete çıkarmam diyen tiplerden. O yüzden sabaha kadar da anlatsan bu orosbu evlatları ama o da öyle giyinmeseydi derler. ‘içinizdeki iyilik kadar,iyi bir yaşam sürmenizi dilerim.’
        ···
      7. diğerleri 4
   tümünü göster