/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +43 -7
    parkta sevgilisiyle tartisan dayisi yasindaki adama evlilik cuzdani sorup racon kesmesinin ardindan 2 tokat yeyip sonra gururuna yediremeyip adami bicaklayarak olduren katili mi savunucaz aq.

    az bile vermisler yatarina bi 6 sene daha eklemeleri lazimdi. anca akillanirdi katil oc.
    ···
    1. 1.
      +4
      insan öldürüyorsun lan 12 yıl ne yatarı matarı vs dedin 3-5 seneye çıkacak. 5 senede akıllanmaz bu
      ···
      1. 1.
        +8
        yatarina bi 6 sene daha eklemeliydiler. ciktiginda hakim az ceza veriyo diye yine birini gidip bicaklar bu.
        ···
    2. 2.
      +2 -3
      At çamuru izi kalsın. Evlilik cüzdanı sormuşmuş. Ölen kişinin 19 ayrı suçtan sabıkası var. Sanırsın ki dünyanın en masum insanını öldürdüler. Kadının evde darp edildiğine dair adlı tıp raporu var. Kadını evde darp edip parka kadar takip eden biri kadını ya parkta ya da evde tekrar darp etmeyeceğinin garantisini kimse veremez.
      ···
      1. 1.
        +4 -1
        adamin 19 ayri sucu 1 cinayet etmiyormus ki hakim iceri atma geregi duymamis. en basidinden herif 19 defa ekmek calsa katil kadar kotu birisi mi olacak ? tabiki hayir. kadinin darp raporu sadece kadinda darp oldugunu soyler. SEVGILISI DARP ETTI DEMEZ. ayrica darp raporunda da kadin temiz cikmis dayak yememis. adama tekrar darp etmeyeceginin garantisini veremez diyon da amcik sen kendine sokakta araba carpmayacaginin garantisini verebiliyor musun

        OZET: KATILI SAVUNMA huur COCUGU. KIMSE SEVGILISIYLE TARTISTIGI ICIN KALBINDEN BICAK YEMEYI VE YERE YIGILINCA KATIL BIR huur EVLADI TARAFINDAN TEKMELENMEYI HAKETMEZ. SIMDI gibTIR GIT EKSI SOZLUGE MERICLIGINI ORADA YAP. KATIL RUHLU huur COCUGU.
        ···
   tümünü göster