/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +57 -24
    arkadaşlar gelin islamda zina neden yasak açıklıyorum.

    biliyorsunuz ki islam yağma üzerine kurulu bir din. barış dini değil. islam döneminde yapılan savaşlara bakarak bunu anlayabilirsiniz.

    ayetlere bakarsak onları bulduğunuz yerde boyunları vurun, kollarını bacaklarını çaprazlama kesin. yağmaladıktan sonra yağmanın bir kısmında devletin payı vardır devlete de pay verin diyen bir din.

    örnek: https://www.kuranvemeali....azid-suresi/4-ayeti-meali

    https://www.kuranvemeali....ide-suresi/33-ayeti-meali

    daha bu örnekler çoğaltılabilir.

    gelelim zina niye yasak o konuya.

    yağmadan gelen kadınları gibmek helal biliyorsunuz. bunun üzerine daha bir şey demeye gerek yok. yağmadan lootladığınız karıları gibmek de zina sayılmıyor.

    kilit noktaya geliyoruz.

    zina yapmamak ve am gibebilmek için mecbur cihad edip yağma yapmanız lazım ki gibecek yeni karılar bulabilesiniz. ve siz yağma yaptıkça diğer insanları kesip bu lootlayıp gibtiğiniz karılardan doğan çocukları müslüman yapacaksınız. yani zinanın yasak olmasının temel sebebi am gibebilmek için savaşmanız gerektiği ve savaş sonucu elde ettiğiniz ganimet olan karılardan doğan çocukları müslüman yapmanız.

    yani islam kendi kendini rahat bir şekilde yayabilmek için sizin gibişmenizi değil savaşmanızı istiyor. umarım anlatabilmişimdir. bir şukuyu çok görmeyin beyler.

    edit: istek gelirse arapların mahalle kavgalarının nasıl savaş diye yutturulduğu hakkında başlık açacağım.
    ···
   tümünü göster