/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +36 -1
    Allah kolaylık versin dostum inşallah en kısa zamanda biter ne diyeyim
    ···
    1. 1.
      +2
      Panpa bu da bişey mi aq, benim 350.000 küsur kredi borcum var ama gibimde bile deil, yarraağımı alırlar bin bankalar. Sen de takma kafana. Bankaların dıbına koydum. Orrozbu çocukları.
      ···
      1. 1.
        0
        bizim bir abi var, aynı senin kafadan geçen internet bankacılığını gösterdi 200 küsür borcu var. gibmişim bankayı diyor, taahhütlü çekmedim dolansınlar dursunlar peşimde amk diyor. en fazla maaşımdan keserler başka bir şey yapamazlar diyor. dünya gibinde değil.
        ···
      2. 2.
        +3
        yannanımı yesinler bankalar, hepsini gibtim. Maaşım da yok bi gibim kesemezler, serbest meslek. Kafa rahat aq, 40 yaşına kadar onlar beni gibti, son darbeyi ben vurdum aq.
        ···
      3. 3.
        +2
        Gotunuzdeki dona kadar alırlar aq, siz oyle sanın..
        ···
      4. 4.
        +1
        He he alırlar, 2 yıldır kuruş alamadılar. Üstüne onbinlerce icra ve avukat masrafı yaptılar binler. Yarramı alsınlar. Anca telefon edip yapılandırma teklif ederler.
        ···
      5. 5.
        +3
        Panpa ciddimisin aq basil oluyo
        ···
      6. 6.
        +2
        icra dairesinde ödeme taahhüdü imzalamayın, aslında hiçbirşey imzalamayın. Her aradıklarında sallayın yada engelleyin. Eve hacze gelirseler zaten hiçbişey alamazlar evden, kahve ikram edip gibtiredin.
        ···
      7. 7.
        0
        Bak sen ya medyasın ya polissın
        ···
      8. 8.
        0
        Televizyonuda satın pc yide yedekleyip komşuya verin
        ···
      9. 9.
        +2
        Televizyon evde sadece bir TV varsa haczedilemez, alamazlar yani. Yani yannanımı alırlar. Pc, laptop filan alacaksanız ikinci el faturalı alın, haczetmeye kalkarlarsa faturayı gösterin. Emanet deyin, nah faturası sahibi ben değilim, şimdi gibtir olun gidin evimden deyin. Ayaklarınızı uzatıp Kahvenizi yudumlayıp. Bu huur çocuklarına köle mi olacaz. dıbına koyduğumun vahşi kapital köpekleri.
        ···
      10. diğerleri 7
   tümünü göster