/i/Yardım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    Dalga geçilecek bir konu değil gerçekten adamı intihara sürükler ve Allaha dua etmezse işi kötü işin içinden kendi çıkamaz belkide...

    Ey iman edenler, içki, kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak şeytanın işlerinden olan pisliklerdir. Öyleyse bun(lar)dan kaçının; umulur ki kurtuluşa erersiniz.

    Maide Suresi, 91. ayet: Gerçekten şeytan, içki ve kumarla aranıza düşmanlık ve kin düşürmek, sizi, Allah'ı anmaktan ve namazdan alıkoymak ister. Artık vazgeçtiniz değil mi?

    Ey iman edenler! Mallarınızı aranızda hırsızlık, rüşvet, faiz ve kumar gibi meşrû olmayan yollarla yemeyin. Karşılıklı rızâya dayanan bir ticaret yapmanız ise elbette meşrûdur. Kendi nefislerinizi de öldürmeyin. Doğrusu Allah size karşı çok merhametlidir.
    ···
    1. 1.
      0
      aslında o kadar doğru diyorsun ki yapamıyorum işte olmuyor dediğin gibi dalga geçilecek bir konu cidden değil eskiden kaybedince biz de arkadaş ortamında gülüp geçerdik ama artık öyle olmuyor bana bugünde kaybettim gene deli paralar gitti ve modum çok düşük şuan da hayattan hiç bir beklentim yok mal gibiyim ama ertesi gün yine kendime geliyorum hadi lan şu zararı kapatıyorum şimdi diyip bir daha para atıp gene aynı modda oluyorum durumum cidden vahim bunu artık anlamaya başladım ailemede söyleyemiyorum cidden zor durumdayım ve ne yapıcağımıda bilmiyorum, yok oynama bırak nefsine hakim ol demek sizin için kolay benim içinde kolay ama beyinin bir yerlerinde seni öyle bir fişekliyor ki anlayamıyorsun.
      ···
   tümünü göster