/i/Kültür Sanat

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2 -3
    tekme tokat döverdim..
    ortaya çıktığı ilk günden bu yana kendisine sürekli egoist, megolaman, narsist sıfatları yapıştırılan kıskanç, ezik, cahil, alt insanlar tarafından eleştirilen filozof atakan'ın söylediği tüm sözlerin ve ailesine karşı olan tüm davranışlarının sonuna kadar arkasındayım.
    farkında mısınız bilmem ama bu kişi sıradan bir insan değil. o bir üst insan. geleceğin lideri. belki de dünyayı tek başına yönetecek olan muazzam kişi. bu yaşında hepinizin hayatı boyunca okuyacağı kitaptan fazlasını okumuş, sorgulayacağınızdan fazla şeyi sorgulamış.
    yani bu çocuk gelip bana "domal lan zütünü gibecem senin" dese ben hemen domalırım şahsen.
    neyse konumuza dönersek; benim böyle cahil annem babam olsa çoktan enselerine silleyi indirmiştim. ulan çocuk tv'ye çıkmış o köylü ana baba da bu sebeple yanında gelmiş. çocuk çok önemli şeyler söylüyorken annesi o an öksürmeye başlıyor. bir de kafasını eğiyor o sıra ağzı iyice mikrofona giriyor öksürük sesi iyice artıyor. sonra bir konuşmaya başlıyor ki aman allahım. paçalarından cahillik akıyor. ulan çocuğun o kadar okuyor biraz feyz al bir kaç kitap da sen oku değil mi cahil karı? zaten o sırada hazreti atakan'ın gözlerine bakın çok sinirleniyor. kendisine o kadar hak veriyorum ki. ben de çok sinirlendim orada şahsen onun yerine ben olsam (Haşa) annemi tekmeleyerek stüdyodan kovmuştum.
    ···
   tümünü göster