/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    0
    Ateist olmadan büyük popo tanrının bir hediyesi derdim. Evrim ağacı bu konuda birşey söylemişti unuttum la ne dediydi
    ···
    1. 1.
      +1
      tanrının hediyesiyse peki neden dıbına koyayım? anlamadın mı? meme süt verir, vajina soyunu devam ettirmeni sağlar bunlar hep verimli şeylerdir ama züt hiçbir taka yaramıyor?o ne veriyor? memenin verdiği süt besleyicidir, vajina insanlık medeniyetini geliştirmek için yeni çocuklar doğurur insanlığa katkı sağlamış olursun bunların hepsi iyi ve verimli şeyler, peki anüs ne veriyor?
      ···
    2. 2.
      +1
      Büyük kalçalı kadınlar daha rahat doğum yapıyor bildiğim kadarıyla.
      ···
    3. 3.
      +1
      hayı sen yine anlamadın, göğüsler süt veriyor ve biz aslında bu yüzden onu tahrik edici olarak görüyoruz ama bilinçaltı diye bir şey var dıbına kodumun salağı sen süt verdiği için sevmediğini sanıyorsun ama aslnıda öyle sonuçta bir önceden şempanzeydik ve atamız sırf süt verdiği için göğüslerin önemli olduğunu düşünüyordu, vajina ise nüfusumuzu evrende daha çok çoğaltmamızı sağlar sen şimdi aklında ikisi arasında bir önem sıralaması yaparsan vajinayı memeye tercih edersin değil mi?bunun sebebi ise vajina sütten daha önemli şeyler çıkarır, atamız bunu görünce daha önemli olduğuu düşündü o yüzden torunları bu düşünceyi tahrik duygusuna çevirid bu en kadim savunma mekanizmasıdır, peki anüsü neden önemli bir şey olarak görüyoruz? önemli yani tahrik edici
      ···
    4. 4.
      +1
      yine anlamıcaksın o yüzden 5 yaşındaymışsın gibi anlatıyorum;göğüsler süt çıkarıyor, vajina en önemli şeyi çıkarıyor yani yeni bir insan, peki anüs ne çıkarıyor? eğer bu sorunun cevabını bulursak insanoğlunun neden kadın kalçalarını sevdiğini ve aslında neyi tüketmek istediğini öğrenmiş oluruz
      ···
    5. 5.
      +3
      Seni çıkartmış ya panpa
      ···
    6. 6.
      +2
      zütçülük artarsa nüfus azalabilir, orantısız yükselen insan nüfusu bu teknikle dengelenebilir. Yani uzaylılar bizi yönetiyor olabilir, bilemiyorum.
      Ha ona bakarsan bacaklar da çekicidir, hatta bana göre kadının her yeri ayrı bir çekicidir.
      ···
    7. 7.
      +1
      hayır bu sefer 0 yaşındaymışsın gibi anlatıyorum;bizim beynimizin içindeki şempanze memeleri süt verdiği için seviyor ve biz bunu dış dünyaya cinsel açıdan tahrik olma olarak yansıtıyoruz, vajinayı ise beynimizin içindeki şempanze çok önemli bir şeyi yani yeni insanları çıkardığı için önemli bir şey olarak görüyor ve biz yine bunu dış dünyaya cinsel açıdan tahrik olma olarak yansıtıyoruz;ama sen beyninin içinde bir şempanze olduğunu bilmiyorsun işte buna bilinçaltı deniyor,son olarak, kalçayı ne verdiği için seviyoruz?
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster