/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +4
    yazılarını okudum öncelikle SENiN AMCIĞINI gibEYiM ANLADIN MI? SENiN O BURUŞMUŞ gibiNiN YERiNi ALAN AMCIĞINI gibEYiM. şimdi bu yazdıklarım sadece sana değil kendime, aynısını bu sene yaşadım hatta AQ BiR OLAYIN AYNISINI NiYE BAŞKA BiRiSi YAŞAMIŞ HATTA BEN NiYE RASTGELiYORUM BUNA.
    sağol panpa sinirimi iyi bozdun ne güzel uyuyacaktım. bak şimdi ben bir kız sevdim, bu kız bir çocukla arkadaş (sözde bilmiyorum) çocuk kızla mesajlarını arkadaşlarına göstermiş, ben mal gibi kıza bunu diyorum, kızda çocuktan onay almaya gidiyor, sonra da ben çocukla az kalsın kavga ediyorum. ve sonuç ne biliyormusun? onla akşam 8lerde dışarıda gezen o, instagramdan arkadaş olan o, facebooktan arkadaş olan o, ve ben neyim biliyormusun? büyük ihtimal yalancının teki birilerinin gözünde. ve kız bana bu çocuk öküz ya ben bunla olamam hiç demişti. qwqeqweqw.

    VE BEN HALA ANGUT GiBi, TAM BiR ORRRRRROSPUUU GiBi, TAM GÖTTEN YEMiŞ BiR muallak GiBi KIZIN iNSTAGRAMINA BAKIYORUM, HER GÜN 1 YIDIR.

    o yüzden gibeyim seni de kendimi de dünyayı da her şeyi gibeyim, hayatımı da. son olarak SENiN AMINA KOYAYIM GECE GECE KALKMIŞ gibiMi iNDiRDiN.

    EDiT: kızla konuşmayı direk kes, git tinderdır nedir artık indir 2-3 şekil foto at belki 2-3 amcık giber kendine gelirsin. lan konuştukça daha taka batıyon, lan en son zütün gibiliyor sonra farkediyon. O KONUŞMAYI YAPMA HiÇBiR ZAMAN BiTMEYECEK SEN VE MALLIĞIN KALACAK iÇiNDE TECRÜBE iLE SABiT. BAK ANLADIN MI O KONUŞMA iŞi DAHA DA takA SÜRDÜRECEK. sadece iletişimi kes bakma yüzüne hatta onun olduğu yoldan geri dön, senin gibi ve benim gibi mallar duygu diye zütümüz gibiliyor. bir yetişkin olarak duygularını kontrol edebilmelisin. büyü biraz pre aq.
    ···
    1. 1.
      0
      Şu ayrılınca yanındaki her erkeği kıskanma felan gerçekten ülke geneli olan bir durum heralde. Burda okuduklarım resmen ben. Bende her gün yatmadan instasına felan bakıyorum çok berbat bir durum panpa umarım ömür boyu böyle gitmez.
      ···
   tümünü göster