/i/Tespit

  1. 1.
    +4 -3
    Elitlik ülkeden ülkeye değişmez elit belli bir kesimdir. Uzakdoğu'da yaşamak isterdim. insanlara karışılmadığı, din baskısının olmadığı dünyadaki tek yer. Uzakdoğu'da insanlar sosyaldir gelenekleri vardır festival kültürü vardır bu da başka bir artısı. Ben'de Avrupa'daki insanları daha kaba olduğunu düşünüyorum. Bir kore, japon fanlığı olayım yok. Sadece içimden gelenleri söyledim.
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      Sosyal mi ahahahaha selam verdiğinde korkup kaçan japonlar mı sosyal mesela. Din baskısı eğer müslümansan orda da var. Bahsettiğin ateistlere karışılmaması ise o avrupada da var. Kuzey avrupalılar soğuk insanlardır serttirler de ama kaba değillerdir. Zaten akdeniz ülkelerinin hepsi sıcak kanlıdır.
      Uzak Doğu her anlamda iğrenç bir yer.
      Asyalıların dıbını gibiyim.
      ···
    2. 2.
      +1 -2
      Tabikide sosyal kardeşim sen cahil bir kardeşimiz olduğun için kültürlerini bile araştırmamışsındır güney kore dünyanın en sosyal ülkesidir konserler, gösteriler, spor çeşitliliği gibi gider Çin'de 2022'de olimpiyatlar var Japonya'da dünyanın en büyük festival sektörüne sahiptir. Din konusunda müslümansan Uzakdoğu'da rahatça yaşayabilirsin herkesin farklı dinleri vardır. Ama Avrupa'da hristiyanlığı benimsemiş bir toplumdur müslümanlara protestolar bile yapılır sevmezler o yüzden Almanya'da, Hollanda'da türklerin haklarını koruyan kurumlar var. Anladınmı cahil kardeşim.
      ···
    3. 3.
      +2 -2
      Ulan aptal herif daha geçen gün izmir depreminde ölenler müslüman diye koreliler yorumlarda küfürler savuruyordu. Avrupalılar haklı olarak müslümanlardan nefret ediyor. Işid japonyada korede Allahuakbar diyerek sivil halkı patlatmıyordu. Sosyal dediğin japonların yatılı internet kafeleri var. Korelilerin gençleri bilgisayardan uzak tutmak için yasaları var. Dünyanın en depresif intihar oranı yüjsek iki ülkesi bunlar amk. Hepsi işkolik insanlar. Kafalarını kaldırabiliyorlar mı ki sosyalleşsin. Mesele festival hayatıysa güney amerikaya özenirsin. Adam çıkıp dünyanın en sünepe utangaç halkına sosyal diyor bi de bana cahil der anasını öldürdüğüm.
      ···
    4. 4.
      0
      Işidin Japonya'da ne işi var amk
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster